Aktuális

Bizarr társkeresők: randizzon szellemmel ön is!

Bors

Létrehozva: 2015.08.16.

Különleges elvárások? Magas léc? Ha szeretné megtalálni a szerelmet, de eddig elkerülte önt, nyugodjon meg és nézzen körül a legelképesztőbb társkereső oldalak között.

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt, mégis kevesen szeretnek élni nélküle. Ma már sok módja létezik a társkeresésnek, amihez az internet jelentősen hozzájárul. Sikersztorik és rémtörténetek tucatjait egyaránt hallhattuk már a társkereső oldalak kapcsán, de aki magányos, legalább egyszer biztosan kipróbált már valami hasonlót. Íme néhány oldal, ahol a különleges igények találkoznak.

Szingli szellemek

Miért kellene a halál után is magányosnak lenni? Ha nem sikerült életünkben, talán odaát majd mégis. Íme a szingli szellemek kánaánja, ahol a kor sem számít, hiszen évszázados szerelmünket is meglelhetjük, miután kiválasztottuk, hogy milyen módon hagytuk magunk mögött a földi létet...

Mutasd a DNS-ed, megmondom, szeretlek-e

Minek vacakolni az érelmekkel, nem igaz? Azokkal úgy is mindig csak a baj van. Ha ön is úgy gondolja, hogy felesleges időpazarlás a szerelemet kergetni, de a tökéletes társat mégis szeretné maga mellett tudni, akkor nincs más dolga, mint befizetni a regisztrációs díjat és elküldeni a nyálát. Igen, jól látta. Ezután a rendszer már pörgeti is a genetikailag ön számára ideális partnert...

Ne beszélj zöldségeket!

Nincs is rosszabb, mikor a randin a másik egy görög salátán nyammog, de mi egy zamatos kertészre vágyunk igazán. Amikor ez a legnagyobb gond, akkor a legfőbb vágy mi más lenne, mint egy tányérből salátázgatni a kiválasztottal. Ha így van, akkor mást nem is kell tenni, csak letölteni és elindítani az alkalmazást. Irány a paradicsom!

Pelenkások figyelem!

A különböző szexfétisekről már szóltunk korábban, ezek közül is nagyon népszerű, amikor valaki szeret pelenkát viselni. Nos hát, a szerelem nem ismer határokat ugye, így aki olyan társra vágyik, aki pelenkát visel, vagy őt el, miközben efféle alsóban mutatkozik, annak itt a helye.

Ronda vagy? Imádlak!

A szépség belülről fakad és különben is szubjektív, a szerelem meg vak, ugye. Íme a hely, ahol olyan emberek keresnek párt, akik csúnyának találják magukat, és szeretnék, ha valaki megértené őket. "A szép csajokat úgyis lenyúlják!" A szépség itt hátrány.

Allergiás a szerelemre?

Nem egészen, de létezik oldal azoknak is, akik valamilyen ellergiában szenvednek. Ez elsőre elég furán hangzik, de ha átgondoljuk az esetet, amikor egy kamaszlány allergiás rohamot kapott barátja csókjától, mivel a fiú korábban olyat evett, ami a lánynál ezt váltotta ki, hát, akkor talán annyira nem is döbbenünk meg. Jobb óvatosnak lenni, nem igaz?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek