Aktuális

T. Lajos: Esküszöm a lányomra, mindketten meg fogtok dögleni

M. S.

2015. május 7. csütörtök 05:10

Döbbenetes részletekre derült fény a magyarbánhegyesi családirtás ügyének első tárgyalásán. T. Lajos exe nyilatkozott a Borsnak, az asszony legszívesebben visszaforgatná az idő kerekét.

Megkezdődött tegnap a gyulai törvényszéken T. Lajos és volt élettársa, T. Magdolna pere. Amint arról a Bors beszámolt, a férfi féltékenységében lelőtte második élettársát, M. Adriennt, a nő kedvesét, J. Csabát, valamint az asszony édesanyját és annak élettársát. J. Csaba és M. Irén a helyszínen meghalt, M. Adrienn és R. József maradandó sérüléseket szenvedett.

Dr. Csepregi-Matus Éva bírónő tegnap zárt tárgyalást rendelt el. Ám előtte a vád felolvasásakor még jelen lehettek a sajtó képviselői. Az ügyészi vádból kiderült, hogy T. Lajos a mészárlást megelőzően többször életveszélyesen megfenyegette J. Csabát és M. Adriennt. Egyszer az Adriennel közös ötéves kislánya, Napsugár jelenlétében skype-on keresztül azt mondta, „vetélytársának”: esküszöm a lányomra, mindketten meg fogtok dögleni. A gyilkosságokat különös aljassággal követte el. J. Csabát orvul hátba lőtte, M. Adriennbe pedig négy golyót eresztett, az asszony hasára célzott, hogy az többé senkinek se szülhessen gyermeket. A csodával határos, hogy M. Adrienn túlélte a támadást.

Ismeretes: T. Lajos és a gyilkos fegyvert eltüntető első élettársa, T. Magdolna, egy országos ismert énekes, a Rising Starban szerepelt fiatalember szülei. Az énekes eddig csak egyszer nyilatkozott a nyilvánosság előtt érzéseiről, a tehetségkutató műsor idején azt mondta: az ember azt gondolja, az élete sínen van, minden megy, mint a karikacsapás, és egyszer csak kihúzzák a lába alól a talajt. Ez történt velem is.
T. Magdolna szabadlábon védekezhet. Az asszony tegnap lapunknak azt mondta: legszívesebben visszaforgatná az idő kerekét.

– Amikor ez a szörnyűség történt, nagyon megijedtem, olyan állapotban voltam, hogy nem is tudtam, mit csinálok. Ma már másképp cselekednék. Szeretném, ha mindenki tudná: nagyon sajnálom Adriennt és családját – zárta le a beszélgetést Magdolna.

A tárgyalás zárt ajtók mögött folytatódik, az ítélethirdetés várhatóan ismét nyilvános lesz.  

További cikkek

Interjú

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

Koronavírus

Jön az oltási igazolvány: Megérkeztek a részletes szabályok

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

ripost.hu

120 rendőr, 57 helyszín: csaknem 100 milliós csalást követett el a veszélyes magyar banda

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Orbán Viktor február elején Oroszországba utazik

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

magyarnemzet.hu

Zverev kijelentése új megvilágításba helyezi Djokovics ügyét

origo.hu

Megérkezett a hóvihar - már Budapesten is havazik - videók