Aktuális

Bizarr: arra kérte, hogy harapja le a péniszét

Bors

2015. május 25. hétfő 05:30

Léteznek olyan videofelvételek a világon, melyről mindenki tud, de (remélhetőleg) soha nem hozzák nyilvánosságra őket, mert borzalmasabbak minden létező filmes jelenetnél. Itt négyről lesz szó, melyek közül akad olyan, amit csak néhányan láttak.

Élő adásban lett öngyilkos Christine

Christine Chubbuck a floridai WTOG és WXLT-TV-nek dolgozott, amikor 1974. július 15-én, élő adásban lőtte főbe magát. Depressziótól szenvedett, de a nagyobbik gond az volt, hogy nem nagyon tudta feldolgozni a munkájából fakadó stresszt, mivel főleg véres gyilkosságokról tudósított. A végzetes napon belenézett a kamerába és azt mondta: „A csatorna politikájához híven, most először láthatnak öngyilkossági kísérletet színesben”, majd meghúzta a ravaszt. Állítólag mindössze 200-an látták ezt a borzalmas felvételt és a család kérésére soha nem is mutatják be.

Beteg Ken és Barbie

A kanadai Paul Bernardo és Karla Homolka négy lányt erőszakolt meg. Meg is ölték áldozataikat. Köztük volt a Ken és Barbie néven elhíresült páros női tagjának húga, Tammy is. Erről kétórás felvételt készítettek, melyen állítólag Bob Marley zenéjére, felváltva becstelenítik és kínozzák a lányt. Két kópia készült a borzalmakról, de csak a nyomozók látták.

A medveszakértő halála

A kaliforniai Timothy Treadwell 2003-ban Alaszkában tanulmányozta a grizzlyket barátnőjével Amy Huguenarddal, amikor túl közel merészkedtek az állatokhoz, melyek éppen a téli álomra készülődtek. Megtalálták a kamerájukat, s a felvételen hallani, hogy pillanatok alatt teperték földre az ordító Treadwellt, majd nem sokkal később Amyt is. Mindkettejüket széttépték a medvék.

Az igazi Hannibál

Armin Meiwes nem a „megszokott” kannibál gyilkos, mert egyetlen áldozatát sem kényszerítette semmire. Az interneten tett fel hirdetést, melyben olyan férfiakat keresett, akik nem bánják, hogy megeszik őket. Így került a képbe Bernd Brandes, akivel 2001-ben találkozott Meiwes és az általa készített felvételen azt kéri tőle áldozata, hogy harapja le a péniszét. Amikor nem sikerült a kísérlet, Brandes késsel vágta le saját férfiasságát, majd mindketten ettek belőle. A német férfi ezután bedrogozta önkéntesét, majd feldarabolta. Életfogytiglani börtönre ítélték a kétórás videónak köszönhetően, melyet a rendőrség bizonyíték-raktárának széfjében őriznek.

További cikkek

Eltűnt

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

888.hu

Leonardo DiCaprio azt hazudta, hogy az Egyesült Államok a világ legnagyobb környezetszennyezője

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Múmiákat rejtett Asszuán közelében egy görög-római sír

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Micsoda este Budapesten! – izlandi lapszemle

origo.hu

Többségi tulajdonrészt szerez az állam a debreceni repülőtér üzemeltetőjében

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult