Aktuális

Szívbeteg kiskutyáját keresi Reni

H. Á.

Létrehozva: 2015.04.30.

Akár el is pusztulhat Zara, a négy hónapos kölyökkutya, ha nem kerül sürgősen haza a gazdájához. Az állat ugyanis szívbeteg.

Zara súlyos szívbeteg kiskutya, a gyógyszerei nélkül nem tudom meddig húzza még! – ezzel a felhívással tette közzé felhívását a Facebookon Reszegi Renáta. A 19 éves lány négy hónapos kutyáját április 17-én vesztette el, két hete keresi.

– A nagypapámék vigyáztak rá Pilisszántón. Egy macska után szökött el, mikor sétáltatták, azóta nem tudjuk hol van. Már tűvé tettük érte a környéket, kiplakátoltuk a fotójával a falut, de semmi eredmény – mondta a Borsnak a békásmegyeri lány.

Zara ugyan nem fajtiszta, de igen értékes, hiszen pitbull és amstaff keverék, így harci kutyát is lehet belőle nevelni. Reni attól tart valaki befogta és illegális kutyaviadalokra akarja használni, holott Zara eddig a család békés házi kedvence volt.

– Nagyon barátságos és okos kiskutya. Amióta nincs meg naponta sírok miatta, nagyon aggódunk – mondja.

Reni félelme nem alaptalan ugyanis Zara szívbeteg, rengetegszer befullad, minden nap gyógyszert kell kevernie az eleségébe. Az ebnek chipje is van azon pedig látszik, hogy nem került még állatorvoshoz, pedig gyógyszerei nélkül akár el is pusztulhat.

– Elmentünk a rendőrségre is, de ők azt mondták, amíg nem tudjuk kinél van, nem tudnak segíteni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek