Aktuális

Iszonyú: öt évig volt saját szülei szexrabszolgája

Bors

Létrehozva: 2015.01.09.

Éveken keresztül éheztette, kínozta és szexuálisan zaklatta ötéves kislányát egy amerikai asszony és férje. Lauren Kavanaughra hihetetlen körülmények között bukkantak rá a hatóságok.

Szekrénybe zárva, és majdnem halálra éheztetve töltötte gyermekéveit egy amerikai lány. Lauren Kavanaughot édesanyja és mostohaapja 3 és 8 éves kora között embertelen körülmények között tartotta, rendszeresen kínozták és minden este meg is erőszakolták szerencsétlent. A most 21 éves Kavanagh először beszélt az átélt szörnyűségekről.

– Egyik nap anyunak elege lett a hisztijeimből, megragadott és azt mondta, nyomás a szekrénybe. Órákig voltam ott, se víz, se étel nem volt, azt hittem ez csak egy kis büntetés lesz. Aztán órákkal később visszatértek a mostohaapámmal és megerőszakoltak. Emlékszem, hogy hangos countryzenét raktak be, hogy ne halladszódjanak a sikolyaim. Onnantól kezdve a szekrény és a sötétség volt az új otthonom. Nem mehettem ki vécére sem, a takaró alatt mindig nedves volt. – mondta könnyek között Kavanaugh.

A lány azt is elárulta Dr. Phil televíziós műsorában, hogy nem volt ritka, hogy cigarettacsikkeket nyomtak el testén, és azt hitte, soha nem lesz vége a megpróbáltatásainak. Végül sikerült megszabadulnia a kegyetlenkedőitől, és azóta arra tette fel életét, hogy sorstársain próbáljon segíteni.

– Nyolcéves koromban láttam először zöld füvet, amikor beleléptem, azt hittem, valami harapdálja a lábam. Az évek során sikerült valamennyire leküzdenie a fóbiáimat, de még vannak problémáim. – nyilatkozta a lány.

A kegyetlenkedő anyát és a mostohaapát életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, és 2031-ig még csak nem is vizsgálják felül ügyüket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek