Aktuális

Potter házimanójaként született a kiskutya

Bors

Létrehozva: 2014.11.16.

Bizarr videofelvétel készült egy Argentínában született kutyakölyökről, aki kiköpött hasonmása Dobby-nak, Harry Potter hűséges házimanójának.

11 kutyakölyök született egy alomban, de csak egyikük arca deformálódott ilyen különös módon. - Meglepően különbözik a többi kiskutyától. Elsőre azt hittem, hogy halott. Aztán láttam, hogy mozog, enni próbál mint a társai, de a hatalmas orra ebben megakadályozta - mondta Eduardo Landin, a furcsa eb gazdája.

Egy látogatóba érkezett kisgyerek világított rá, hogy az újszülött mennyire hasonlít Dobbyra, a Harry Potter filmek népszerű házimanójára. - Csodálkoztam, milyen hamar híre ment a dolognak, rengeteg ember jött át megnézni az apró kiskutyát, képeket és videókat készítettek, ezután jutott el a hír a médiába - mondta Landin a Daily Starnak.

Bár a tulajdonos család szívvel-lélekkel gondozza a kölyköt, fel vannak rá készülve, hogy a deformitással született eb nem fog sokáig élni. - Az édesanyja sem utasította el kiskutyát, de a kölyök nagyon küzd az evéssel. Néhány ember szerint meg kellett volna ölnünk és elégetn a testét, mert az állat rossz - mondta a férfi. - Pedig ez a kiskutya nem rossz, csak furcsa mutációval született.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek