Aktuális

Papírjai sem voltak a rommá tört Batmobilnak

Gudricza Szabolcs, Hunyadi Áron

Létrehozva: 2014.11.16.

Josh Cartu kanadai üzletember, a csütörtökön összetört Batmobil tulajdonosa a Borsnak elismerte, hogy a 40 milliós luxusverdának nem voltak papírjai, amikor karambolozott.

Az internet új sztárja lett Josh Cartu kanadai üzletember azok után, hogy csütörtök délután rommá törte 40 milliós együléses luxus-versenyautóját a Lánchíd alagútjában.

– Az alagúton át haladtam, mikor szemből egy motoros vágott elém. Nem hagyott sok választást: vagy halálra gázolom, vagy a falhoz csapom az autó jobb oldalát, vagy hagyom, hogy balról nekem ütközzön. Sajnos azt elfelejtettem, hogy a kocsimnak még rendes kasztnija sincs, hisz a BAC Mono egy versenyautó. Ahogy az első autóhoz hozzáértem, a bal első kerekem kiszakadt, ezután már nem tudtam irányítani az autót, így történt az ütközés – eleveníti fel a Borsnak az eseményeket Cartu, aki elismerte korábbi információnkat: nem voltak papírjai a Batmobilnak elkeresztelt csodajárgányának.

– Az autó éppen regisztráció alatt áll Angliában, de a rendszámtáblák már úton voltak Magyarországra, amikor a baleset megtörtént.

Állítása szerint ez volt a második útja a kocsival Budapesten: az elsőn kétszáz métert tett meg vele. Ennek némiképp ellentmond, hogy a saját közösségi oldalára feltöltött videón például végigautózott a pesti rakparton.

Josh Cartu nem először töri össze valamelyik méregdrága autóját: kedden arról számolt be egy közösségi portálon, hogy egy 170 milliós Rolls-Royce Phantomot amortizált le. – Ne féltékenykedjetek, inkább dolgozzatok ti is keményen! – írta azoknak, akik ironizáltak, hogy most valamelyik másik luxusverdájával kell majd furikáznia.

A kanadai playboynak ugyanis igazi autógyűjteménye van: Ferrarik, Lamborghinik és Mercedesek sorakoznak garázsában. Kedvence egy 60 milliót érő Ferrari 458 Spider, amivel korábban nem várt kalandba keveredett.

– Fajcsi Astrid playmate-tel jöttünk haza Velencéből, amikor megálltunk tankolni Szlovéniában. Egyszer csak a semmiből lerohant minket egy fegyveres, maszkos kommandós csapat. Elkérték a papírjainkat, majd három óra várakozás után közölték, hogy szerintük loptam a kocsit, és minden dokumentumom hamis. Elvontatták az autót, minket pedig előállítottak – mesélte egy korábbi interjúban Cartu, aki végül tisztázta magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek