Aktuális

Ismét teherbe esne a csöcsbomba, pedig most szült

Bors

Létrehozva: 2014.11.03.

Még csak szeptemberben született meg Josie Cunningham harmadik babája, de karácsony előtt máris újra teherbe akar esni. A nő, aki arról vált híressé, hogy a TB fizette ki hatalmas melleinek műtétjét, azért akar ilyen hamar újra babát, hogy a kicsik együtt mehessenek iskolába.

Már akkor is kételkedtünk Josie Cunningham épelméjűségében, amikor kiderült, a modell mellműtétjét a társadalombiztosítás fizette ki. Bár lehet, hogy inkább a TB-dolgozók épelméjűségében kellett volna kételkednünk, amikor a nő arra hivatkozott, kis mellei miatt súlyos depresszió gyötri.

Bár egész Anglia felháborodott a műtéten, az angol társadalombiztosító mégis kifizette az 1,7 millió összeget, amiből Josie 32A-s melltartóját 36 DD-sre cserélhette. A 2009-es ügyére talán már senki nem emlékezne, ha Josie később nem jelentkezik az angol Brig Botherbe, ahol miután megtudta, hogy bekerült, elvetette magzatát, akivel épp várandós volt.

Most újabb elképesztő dolog jutott a 24 éves modell eszébe. Miután szeptemberben életet adott harmadik gyermekének, még karácsony előtt újra teherbe akar esni. Nem, nem a korlátlan anyai szeretet hajtja (az a Brig Brotheres jelentkezéskor kiderült, hogy annak híjján van, bármennyi gyereke is van), hanem az, hogy így a két utolsó kicsi majd együtt kezdheti el az iskolát.

Erre azért van szükség, mert Josie nem akar az óvoda meg az iskola között szaladgálni, hogy elvigye, illetve hazahozza a gyerekeket. A brit kebelcsoda még nem tudja, ki lesz az apa, és büszke is rá, hogy az előző három gyerek is alkalmi kapcsolatokból született. Így nyilván a negyedik bébivel sem lesz az másként.

A modell állítólag akkor jött rá, hogy akar egy negyedik babát, amikor a harmadik, Grace megszületett, s magasról tesz rá, hogy ki mit szól botrányos életéhez - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek