Aktuális

Gigantikus mellek miatt feszült az orosz–ukrán viszony - fotókkal

Bors

Létrehozva: 2014.11.06.

Új front nyílt az orosz–ukrán konfliktusban. Ez a terület szerencsére nem véres, mint például Donyeck és környéke, viszont nem kevésbé harcias. Két hatalmas mellről van ugyanis szó.

Meglehetősen bizarr fordulatot vett a propagandaháború Oroszország és Ukrajna között. Bár Ukrajna keleti részében folyamatos a fegyverropogás – amit egyáltalán nem szabad elviccelni –, a tavasszal elcsatolt Krímben már máson acsarkodnak a felek. Most épp két gigantikus méretű női mellen.

Moszkvában ugyanis ismét megválasztották Oroszország szépségeit, és közéjük került be a 28 éves, krími születésű ukrán modell, Maria Zarring is. A hölgy természetesen domborulataival vívta ki a figyelmet, saját bevallása szerint 34K-s méretű keblekkel büszkélkedhet, amiket kizárólag a géneknek köszönhet, plasztikai sebész nem járt a didkói közelében.

Most mégis ezen robbant ki a vita. Ukrajnának ugyanis meggyőződése, hogy az oroszok csak azért választották meg a modellt, hogy azzal őket alázzák meg. A hölgy keble ugyanis inkább tűnik egy jól képzett orvos szüleményének, mint természetesnek. Márpedig ezzel megint tud egyet rúgni Moszkva Kijeven. Ezen a véleményen van a kijevi szépszégszakértő, Okszána Melnyik is. – Csak azért őt választották, hogy beledörgöljék az orrunkat. Moszkva csak ki akarta röhögni Ukrajnát – vélekedett a szakértő.

A hölgyet tehát mindkét oldalról éles támadások érik, hol­ott őt még csak nem is érdekli a politika. – Büszke vagyok a mellemre, büszke vagyok a testemre, büszke vagyok a címre, és büszke vagyok a szülőhazámra is – vallotta be őszintén Maria.

A Moszkvában élő modell egyébként meglehetősen tartalmas karriert tudhat magáénak: korábban marketingesként dolgozott egy irodában, de mióta 2011-ben megnyert egy vizespóló-versenyt, csak a melléből él. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek