Aktuális

Rejtély: futtatók tartják fogságban Tijanát?

M. S.

Létrehozva: 2014.08.06.

Bizonyosság hiányában az interneten számos elmélet kering arról, hogy mi történhetett a másfél hete eltűnt szerb diáklánnyal.

Mint arról a Bors beszámolt: a 15 éves Tijana Juricnak a szerb–magyar határtól két kilométerre veszett nyoma, a keresésbe a szerb hatóságok bevonták a Bács-Kiskun megyei nyomozókat is. Tijana tornacipőjét és körömdarabkáit megtalálták, utóbbiakon két személy nyomait azonosították.

A rejtélyes ügyet figyelemmel kísérő kommentelők az eddigi rendőrségi megnyilatkozások alapján valószínűsítik, hogy Tijanát elrabolták. Elképzelhetőnek tartják, hogy a tini lánykereskedők markába került, akik valahol külföldön akarják futtatni. A feltételezés alapját olyan be-számolók adják, amelyek szerint Tijanát három férfival látták egy fekete BMW-ben.

A hozzászólók azt sem tartják kizárhatónak, hogy egy magányos emberrabló áll az események hátterében, aki zsarolni akarja a lány szüleit. Ennek ellentmond, hogy a hozzátartozókkal eddig senki sem vette fel a kapcsolatot. Tijana édesapjának nyilatkozataiból pedig kiderül, hogy a rendőrség alapvetően abból indult volna ki, hogy Tijana önként szökött meg. Ennek a lehetőségnek viszont az mond ellent, hogy megtalálták a tornacipőjét, és a lány eddigi életviteléből sem következtethető a szökés. A rendőrség egyelőre szűkszavúan nyilatkozik a nyomozásról, de minden bizonnyal valamennyi fentebbi feltételezést megvizsgálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek