Aktuális

Béna szökevényt fogtak a rendőrök a határon

Bors

Létrehozva: 2014.08.20.

Az év egyik leglúzerebb szökevényét kapták el a rendőrök a beregsurányi határon: a férfi Horvátországból akart Magyarországra szökni egy busz csomagtartójában, azonban kilógó lábai lebuktatták. Így őt és a busz sofőrjét embercsempészetért állították elő.

A busz a beregsurányi határátkelőhelyen, kedden, délelőtt tizenegy órakor jelentkezett kilépésre - olvasható a police.hu oldalán. A negyven főt szállító járművet a járőrök félreállították, át is vizsgálták.

A buszon ülők között semmi gond nem volt, azonban, amikor a csomagtartóhoz értek, akkor hökkentek meg igazán, a csomagok helyett ugyanis két láb lógott ki a tartórekeszből. Kiderült ugyanis, hogy a buszon egy potyautas is utazik: egy férfi próbált így Horvátországról Magyarországra szökni.

– A magát horvát állampolgárnak valló fiatalembert és a busz sofőrjét előállították a kirendeltségre - tájékoztat a Sazbolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség migrációs ügyek osztálya embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek