Aktuális

Bakancslistája végére ért, majd meghalt a 4 éves

Bors

2014. április 2. szerda 17:00

Csupán három hónapja volt, miután kiderült, agydaganata van. A kisfiú családja mindent megtett, hogy teljesülhessenek a vágyai, és sikerült is a küldetés, a lista végére értek mielőtt késő lett volna. Gary Barlow és a Ki vagy Doki? című sorozat sztárja is közremüködőtt a küldetésben.

Jack Robinson találkozott Gary Barlow-val, kapott a Ki vagy doki? című sorozat egyik főszereplőjétől - Matt Smith-től - egy személyes videóüzenet, és még pár kívánsága teljesült a bakancslistás agydaganatos fiúnak. A négyéves Hampshire-i ezeket az eseményeket követően kedden elhunyt a kórházban - írja a Daily Mail.

Robinsont a Take That egykori tagja februárban látogatta meg a kórházban, amit vélhetően a kisfiú családja soha nem fog elfelejteni, hiszen annyira meghatotta a gyereket a találkozás. Matt Smith sem volt fukar, eljuttatta hozzá a jókívánságait, a családja pedig előbbre hozta a karácsonyt és a születésnapját is, illetve felülhetett egy tűzoltóautóra.

A kisfiúnak az orvosok 5% esélyt adtak arra, hogy a januárban elvégzett agyműtétnek köszönhetően felépül, ezért is készült el a bakancslistát. Édesanyja, Maria és apja, Terence, illetve testvérei Danielle, Christina, Natalie és ikertestvére, Liam nagyon keményen dolgoztak azért, hogy minden vágyát teljesíteni tudják a haldokló kisfiúnak.

Édesanyja Jack halálhírét a Facebookon osztotta meg az aggódókkal, és csak annyit írt ki, nincsenek szavak, és ők most csak sírni tudnak. Nővére, a 14 éves Natalie, szintén a közösségi oldalon köszönte meg szüleinek, hogy öccse utolsó hónapjait boldoggá tudták tenni.

Családja szerint a kisfiú a végsőkig küzdött, annak ellenére, hogy nem sok esélye volt a felépülésre. Januárban ugyanis az első és utolsó műtét után kiderült, a tumor felét sem lehet eltávolítani, ugyanis ha megteszik, azonnal lebénul. de hiába kapott kemót és sugárkezelést is, egyik sem segített rajta.  

További cikkek

Évértékelő

Évértékelővel indíthatja el a kormánypárti kampányt Orbán Viktor

Időjárás

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

life.hu

Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront