Aktuális

Megerőszakolta a tevéje - bizarr házikedvenc balesetek

Bors

2014. március 6. csütörtök 20:00

A tevét az asszony a hatvanadik születésnapjára kapta a férjétől, mert nagyon vonzódott az egzotikus jószágokhoz. Belehalt, ahogy 7 másik sorstársa is, akit szeretett kedvence tett el láb alól. Történetüket mindig újra és újra felkapja valaki, talán nem véletlenül.

Egy ausztrál nő a születésnapjára egy tevét kapott a férjétől, mert nagyon szerette az egzotikus állatokat. A queenslandi Pam Weaver holttestét ura találta meg, akinek a halálát a halottkém szerint a nemi aktus kísérlet és az agyontaposás együtt okozta.

"Meg tudom számolni a kezemen, hogy hány eset történt az elmúlt 100 évben Ausztráliában, ahol teve halálosan sebesített meg egy embert" - mondta az orvos. A történet most újra reneszánszát éli, holott 2007-ben végzett az állat a nővel, de annyira szeretik ezt a sztorit, hogy azóta ötször járta be a hír a világot.

Mivel mindig felkapják ezt, összegyűjtöttük a szerintünk legfurcsább esetek az utóbbi évekből.

Fekete özvegy

A 30 éves Mark Voegel halálát fekete özvegye okozta, ami 199 más pókkal, kígyóval, termesszel együtt vacsorának tekintették a német férfi testét, és nagy részét el is fogyasztották. A halottkém szerint egyértelmű, hogy a fekete özvegy, vagyis Bettina végezte ki az urat..

Voegel tetemére az elmúlása után két héttel bukkantak a lakásában, ugyanis a szomszédok értesítették a hatóságokat, hogy iszonyatos bűzt éreznek a férfi lakásából, ideje lenne valakinek bemenni.

Medve

A pennsylvaniai Kelly Ann Walz egy fekete medvét, egy tigrist és egy afrikai oroszlánt tartott a farmján. A medve ketrecét takarította, amikor hátat fordított az állatnak, ami azonnal végzett vele. A szomszéd erre odarohant és lelőtte az állatot. Walz 37 évet élt.

Vipera

Viperája ölte meg azt a 44 éves amerikai asszonyt, aki egy kétszintes házban 9 mérges kígyóval, továbbá több tucat ártalmatlan kígyóval, aligátorral és gyíkkal osztotta meg az otthonát. Az orvosok három napig küzdöttek hiába az életéért. Miután elhunyt egy egész osztag vonult ki a lakására befogni a gazdátlanná vált állatokat.

Tigris

A 66 éves ontariói Norman Buwalda volt az az ember, aki aktivistákra jellemző lendülettel küzdött azért, hogy legálisan lehessen nagymacskákat házikedvencként tartani. Halálát 300 kilós tigrise okozta, ami akkor támadta meg, mikor bement egyedül a ketrecébe. Nem tudni azóta sem mit keresett ott, és miért ölte meg a tigris.

Farkas

Sandra L. Piovesan elvérzett miután 9 farkaskutyája szétmarcangolta. A nő nagyon imádta az állatokat, a szomszédnak azt mondta a halála előtt: elképzelhetetlenül sok szeretet kap tőlük.

Darázs

Egy meg nem nevezett dán férfi halálát darazsak okozták. Az úr nem tudni miért gondolt arra, hogy jó ötlet egy darázsfészekbe beledugni a nemi szervét, de megtette. Szomszédja talált rá, aki csak a tetoválásáról ismerte fel. Az orvos a férfi péniszén 54 csípést számolt meg a teste többi részén 146-ot. 

További cikkek

Eltűnt

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

borsonline.hu

Szörnyű dolgot tettek a kisfiúval: Holtesttét egy pincébe temették el

origo.hu

Harry Potter megformálója ötszörös Grammy-díjas zenész bőrébe bújik

mandiner.hu

Macron szerint ha nincs jogállamiság, jön az önkény

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

mandiner.hu

Sok külföldi cég a mérnökök miatt jön Magyarországra – a BME rektora a Mandinernek

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

origo.hu

Ezek voltak a Budapesten szíven szúrt férfi utolsó szavai