Aktuális

Itt van minden idők 10 legveszélyesebb selfie-je!

Bors

Létrehozva: 2014.02.10.

Van akit egy cápa sem rémiszt meg, más szédítő magasságban lógva is csak az önfotózásra gondol. Van itt emberi fejet bekapó teve és végzetesen rossz irányba repülő baseball-labda is. Nézze meg a legveszélyesebb selfie-ket.

Nagyszerű selfie-összeállítással jelentkezett a Mashable nevű oldal, ahol a legveszélyesebb önfotókat szedték össze. Az összeállítás alapján nyugodtan kijelenthetjük: bizonyos emberek nem csak a telefonjukat nem féltik, hanem az életüket sem. 

Fogalmunk sincs, mit csinál a képen látható úriember, de az biztos, hogy olyan magasságban lóg, amit még nézni is rossz. Az pedig, hogy ebben a pózban hogy tudta még magát is lefotózni, valószínűleg örök rejtély marad. Azért reméljük, túlélte. 

Ez a kép valószínűleg egy fájdalmas csípés előtti utolsó másodpercben készült. A fickó arckifejezéséből úgy tűnik, tudja, mire vállalkozott. 

Ez a sapkás srác viszont valószínűleg még fel is állt a hullámvasúton, hogy minél jobb képet lőjön magáról. Mindezt a csúcson, amit elég jól ki kellett számolnia, hogy még a telefonját is biztonságba tudja helyezni, mielőtt a szerelvénnyel a mélybe zuhan. 

Ez itt viszont kicsit morbid, bár nem tudjuk, milyen esethez riasztották éppen a tűzoltókat. Van, akinek semmi sem szent, ha egy menő fotóval akar dicsekedni a haverok előtt. 

"A fickó, aki sosem látta a Cápa című filmet" - jegyzi meg találóan a Mashable. Bár ez itt egy cápaketrec, az összkép így is piszok félelmetes.

Hogy tud valaki selfie-t csinálni, amikor éppen felpofozzák? Nem szeretnénk kipróbálni, készségesen elhisszük ennek a srácnak, hogy ez is lehetséges. 

Ez viszont már tényleg nem vicc, egy teve óriásit tud harapni, és a képen látható nőnek éppen a fejét próbálja meg elválasztani a testétől. Erős a gyanúnk, hogy ez a selfie eredetileg a merénylő teve nélkül készült volna el.

Ha valamire nem gondolnánk vadászerpülés közben, akkor az az önfotó. Ezzel viszont nem mindenki van így. 

Ez az első látásra igazán meghitt kép talán a legdurvább mind közül, ugyanis egy baseball-labda irdatlanul nagyot tud ám ütni. Nagyon reméljük, hogy végül nem találkozott a képen mosolygó szőke lány koponyájával. Kicsit megkésve, de szívből drukkolunk, hogy elmaradjon az ütközés. 

A bónusz pedig nem is igazi selfie, hanem egy kép, amit egy selfiezésről készítettek. Azt is tudni, hogy a bátor - vagy inkább őrült-  fickó egy Houstonban rendezett bikafuttatáson játszott az életével. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek