Aktuális

Nem ment a szex, ezért tízszer beledöfte a kést a nőbe

Bors

2014. január 16. csütörtök 22:00

Egy prostituáltat megölt, majd rá két évre egy másikba tízszer belemártotta a kést, mert csődöt mondott a férfiassága. A kegyetlen férfi tárgyalása ma volt a bíróságon.

Csütörtökön állt bíróság elé az a 34 éves nyárlőrinci férfi, aki 2010 októberében megölt egy prostituáltat a 44-es út mentén, egy másikat pedig 2012 augusztusában csaknem halálra késelt – írja a baon.hu.

É. Józsefet 2012 szeptemberében fogták el a rendőrök. A nyárlőrinci férfit gyanúsították azzal, hogy augusztus végén, a 44. számú főút Kecskemét és Nyárlőrinc közötti szakaszának közelében megkéselt egy prostituáltat.

A főügyészség vádirata szerint a nő megjegyzést tett a férfiasságára, mire a megsértődött vádlott pofon ütötte. Ezután a férfi gépkocsijában, majd azon kívül is dulakodtak és kölcsönösen ütlegelték egymást. A vádlott – hogy az aktus sikertelensége ne derüljön ki, illetve a sértett a bántalmazás miatt ne jelenthesse fel – elhatározta, hogy megöli a nőt.

Azt is észrevette, hogy a nőnél viszonylag sok pénz van. A férfi az anyósülés alatt tartott kése után nyúlt, és hátba szúrta az őt orálisan kielégítő prostituáltat. A védekezni próbáló, segítségért kiabáló örömlányt a kocsiból kirángatva bevonszolta egy akácerdőbe.

„Meg fogsz dögleni!” – mondta neki. Miután a nő úgy tett, mintha meghalt volna, a férfi magához vette a prostituált 22 ezer forintját, és elhajtott. A lány ezután egy közeli tanyán kért segítséget. Életveszélyes tüdősérüléseket szenvedett el, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Az elfogott férfi beismerte a bűncselekményt – majd amikor a nyomozók korábbi, prostituáltak ellen Kelet-Magyarországon elkövetett gyilkosságokról kezdték kérdezni, bevallotta, hogy két évvel korábban egy másik örömlányt megölt a 44-es mentén. Ököllel, illetve a járműben tárolt gépkocsi-emelővel több alkalommal, nagy erővel megütötte a prostituált fejét, aki elvesztette az eszméletét.

Ezután a vádlott a földön fekvő nőre még számos alkalommal lesújtott. Az örömlány a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt. É. József a holttestet a közelben lévő erdőbe húzta és letakarta, majd elmenekült.

Mint kiderült, É. József gyakran vett fel kocsijába prostituáltakat a főút mentén. Élettársa betegsége miatt szokott rá az örömlányok kínálta szexuális szolgáltatásokra.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfit több emberen, aljas célból, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a főügyészség. É. József beismerte a két bűncselekmény elkövetését.

További cikkek

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: „Hatalmas élmény volt” – Samy Mmaee már a nyolcaddöntőre készül

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

she.life.hu

Felnőttként más üzeneteik is lehetnek a meséknek?

magyarnemzet.hu

Zsíros megbízást kapott Lamperth Mónika a bajai városvezetéstől

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Videó: sarokkal, keresztlécről – parádés gólt lőtt a Norwich játékosa

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

mandiner.hu

Így hangzik a „piros volt a paradicsom” a Magyar Zene Házában (videó)

origo.hu

A magyar kultúra napján mutatják be a Látjátok feleim című filmet