Aktuális

Férje helyett a nyulakat választotta a szőkeség

Bors

Létrehozva: 2014.01.22.

Egy háromgyerekes brit anyuka annyira rajong a nyulakért, hogy bármit megtenne értük. Sarah MacRonald még a férje talpára is útilaput kötött miattuk.

Sarah MacRonald öt évvel ezelőtt vásárolta első nyulát, Rupertet, és azóta tíz másik négylábút is magához vett. Volt férje nem osztozott a tapsifülesek iránti rajongásában, kevésbé finoman fogalmazva: őrületbe kergette a nő szenvedélye.

Olyannyira, hogy választás elé állította Sarah-t: vagy a nyulak mennek, vagy ő pakol össze. A 35 éves asszony egy pillanatig sem hezitált, kiadta párja útját. Miután megszabadult nyafogó társától, átmeneti nyúlszállót nyitott a házában.

– A férjem nem bírta elviselni, hogy rengeteget foglalkozom a nyulakkal, számomra pedig nem volt kérdés, hogy inkább az állataimat választom. Amikor elment, még megjegyezte, hogy kíváncsi, meddig bírom egyedül gondozni őket. Tessék, itt a válasz, éjszakánként húsz fontért még más nyulaira is vigyázok, és szeretnék sérült állatokon is segíteni – nyilatkozta a Daily Mailnek MacRonald.

A nő most összesen tizenegy nyulat tart otthon, és még az sem érdekli, hogy három gyermeke közül csak az egyik szereti őket.

– El sem tudom képzelni nélkülük az életem. Mihez kezdenék az óriási kerttel, ha nem szaladgálnának ott a nyulaim? Még a gyermekeim kedvéért sem mondanék le róluk, hiszen mindannyiukra szükségem van, hogy boldog legyen az életem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek