Aktuális

Brutális meglepetés érte a mellplasztika után - fotóval

Bors

Létrehozva: 2014.01.06.

Nem túl gyakori a férfiak körében hogy szépészeti célú mellműtétre jelentkezzenek, a brit Mark Jones mégis erre szánta el magát. Meg akart végre szabadulni nőies domborulataitól, amely a gúnyolódások állandó céltáblájává tette. Utólag nagyon megbánta a döntését.

A 39 éves Mark Jones gyerekkora óta küzdött azzal a jelenséggel, amely a férfinépesség 15 százalékát érinti, nevezetesen, hogy hímnemű létére olyan látványos keblei voltak, mintha nőből lenne - írja a Daily Mail.

Ennek az állapotnak neve is van, gynaecomastiának, magyarul ginekomasztiának hívják, és a mellizmok feletti túlzott zsírszövetállomány okozza.

Hiába élt Jones sportos életmódot, irritáló mellétől sehogyan sem sikerült megszabadulnia, az edzésektől sem lett kisebb a nőies domborulat.

Persze már iskolás korától folyamatosan mindenki a nőies idomaival poénkodott, hol melltartót ajánlottak neki, hol vetkőzésre biztatták, amitől olyan önbizalomhiányos lett, hogy folyton bő cuccokban rejtegette a mellkasát, a strandokat pedig messziről elkerülte.

Ezért szánta el magát végül arra, hogy kés alá fekszik, és a beavatkozásra szép summát: mintegy 7500 angol fontot, azaz kis híján hárommillió forintot költött. A mellkisebbítő plasztika során eltávolítják a felesleges szövetet, és elvileg a férfi mellkasán azon túl maximum az izmok fognak domborodni. Csakhogy Mark esetében sajnos nem balul sült el a dolog, miután a műtétet az orvos elszúrta.

A végeredmény láttán Jones kis híján elsírta magát: a pancser plasztikai sebész az egyik mellbimbóját gyakorlatilag eltüntette, ráadásul vonzó férfimellkas helyett egy hepehupás csúfságot látott viszont a tükörben, ami a vágásokkal és szétroncsolt mellbimbóval még sokkal rémesebben nézett ki, mint előtte a nőies mell.

„Borzalmas csalódás volt, hiszen arról álmodoztam, hogy a műtét után végre normális életem lesz, visszatér az önbizalmam, és megtalálom a szerelmet”- mondta el a szerencsétlenül járt férfi, aki azóta még jobban szégyelli a testét, mint korábban. A tetejébe, mivel a félresikerült műtétet korrigálandó túl sok időt töltött kórházban, még a munkahelyét is elveszítette.

Hogy a történet mégsem végződött teljes letargiával, azt egy véletlennek köszönheti: éppen a legdepressziósabb időszakában mutatta be egy barátja egy nőnek, aki - csodák-csodája - a szétszabdalt mellkasa és a sirámai ellenére is beleszeretett, és azóta is boldogok együtt. Jones pedig bízik benne, hogy a mellbimbórekonstrukció után előbb-utóbb a testi és a lelki sebei is behegednek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek