Aktuális

7 hónap után temették el az összeszurkált kismamát

FG

Létrehozva: 2014.01.06.

Hét hónappal a gyilkosság után, titokban temették el A. Gabriellát, akit volt férje, a hatósági állatorvos, L. Norbert brutális kegyetlenséggel százhatszor szúrt meg.

Gabriella új barátjától nyolchetes terhes volt, amikor hét hónappal ezelőtt volt férje megkéselte. Miként a Bors megírta: az állator-vos exférj, L. Norbert száz­hatszor szúrta meg volt asszonyát, miközben a nő új barátját is megsebesítette.

Gabriella a temetés időpontjában lett volna a 40. hétben, akkor született volna a gyermeke. Arról nincs információ, hogy miért csak most, a bűncselekmény után hét hónappal tartották a temetést.

Az asszony földi maradványait szavak nélkül, szülei és volt barátja kísérte a pécsi köztemető urnafalához.

Árpád a mai napig nem dolgozta fel élete párjának elvesztését, Gabriella mellett szeretne majd nyugod­ni, ezért a táblára saját nevét és születési dátumát is rávésette. A temetés tíz perc alatt lezajlott, nem volt pap, senki sem mondott beszédet, percekig csak némán emlékeztek a fiatalasszonyra.

Tavasszal lesz a tárgyalás

A. Gabriellát tavaly májusban gyilkolta meg volt férje.

A hatósági állatorvosként dolgozó L. Norbert azért volt féltékeny, mert egykori felesége boldogan élt új párjával egy pécsi albérletben. Az állatorvos nem tudta feldolgozni, hogy ami neki tízéves együttélésük alatt nem sikerült, az az asszony új barátjának rögtön összejött.

A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte ott, ahol a magzat volt. Az állatorvos ellen de­cemberben emelt vádat az ügyészség, életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozva. A férfi tárgyalása tavasszal kezdődik a Pécsi Ítélőtáblán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek