Aktuális

Gyilkos ördögűzés: József a gonosz miatt verte péppé kalapáccsal élettársát

N. N. M.

2013. szeptember 25. szerda 08:15

Szerszámmal verte szét élettársa fejét G. József. Sőt az utolsó ütésnél a célszerszám olyannyira beleállt Elvira koponyájába, hogy azt ki sem tudta onnan venni. A gonosz kiűzése után a férfi elment a templomba imádkozni.

Még a rendőröket is elborzasztotta az a látvány, amikor megpillantották Elvira szétvert koponyáját. A kétgyermekes családanya agyveleje beborította a szobát. A Bors megtudta, hogy a mélykúti G. József azért nyúlt kalapácsért, hogy kiűzze élettársából a gonoszt.

A család a vajdasági Becséről jó pár évvel ezelőtt költözött Magyarországra. Egy vallási közösséghez tartoztak, mindennapi életüket a szeretet járta át. Azért is váltott ki nagy döbbenetet Mélykúton az emberekből, hogy tudott ilyen brutális módon végezni József a kedvesével. A kisvárosban azt beszélik, hogy a férfi isteni sugallatra cselekedett, ezt lapunknak tegnap a rendőrség is megerősítette.

Információnk szerint József brutalitására jellemző, hogy több nagy erejű ütést mért élettársa fejé­- re, sőt az utolsó után a kalapács beszorult az asszony fejébe. Ezt követően elment a templomba imádkozni.

József tisztában volt tettével, tudta, hogy nem érdemes menekülnie. Bement még második osztályos kisfiához az iskolába és elköszönt tőle, majd egy ismerősének elmondta, hogy meggyilkolta Elvirát. Felhívták a körzeti megbízottat, aki elfogta és előállította Józsefet.  A Kecskeméti Járásbíróságon a nyomozási bíró G. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezte. A férfi belenyugodott a sorsába, nem fellebbezett. 

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay egymillió forintot ad annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna az embereket szemorvoshoz (videó)

metropol.hu

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász – na és ki készíti?

life.hu

Vadítóan szexi fehérneműben bűvöli a kamerát Madonna lánya - Fotók (18+)

szon.hu

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

sport.mandiner.hu

A Győr az utolsó fél percben nyert az Odense ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

origo.hu

Teljesen meztelen férfi sétál Szeged belvárosában - videó