Aktuális

Gyilkos ördögűzés: József a gonosz miatt verte péppé kalapáccsal élettársát

N. N. M.

Létrehozva: 2013.09.25.

Szerszámmal verte szét élettársa fejét G. József. Sőt az utolsó ütésnél a célszerszám olyannyira beleállt Elvira koponyájába, hogy azt ki sem tudta onnan venni. A gonosz kiűzése után a férfi elment a templomba imádkozni.

Még a rendőröket is elborzasztotta az a látvány, amikor megpillantották Elvira szétvert koponyáját. A kétgyermekes családanya agyveleje beborította a szobát. A Bors megtudta, hogy a mélykúti G. József azért nyúlt kalapácsért, hogy kiűzze élettársából a gonoszt.

A család a vajdasági Becséről jó pár évvel ezelőtt költözött Magyarországra. Egy vallási közösséghez tartoztak, mindennapi életüket a szeretet járta át. Azért is váltott ki nagy döbbenetet Mélykúton az emberekből, hogy tudott ilyen brutális módon végezni József a kedvesével. A kisvárosban azt beszélik, hogy a férfi isteni sugallatra cselekedett, ezt lapunknak tegnap a rendőrség is megerősítette.

Információnk szerint József brutalitására jellemző, hogy több nagy erejű ütést mért élettársa fejé­- re, sőt az utolsó után a kalapács beszorult az asszony fejébe. Ezt követően elment a templomba imádkozni.

József tisztában volt tettével, tudta, hogy nem érdemes menekülnie. Bement még második osztályos kisfiához az iskolába és elköszönt tőle, majd egy ismerősének elmondta, hogy meggyilkolta Elvirát. Felhívták a körzeti megbízottat, aki elfogta és előállította Józsefet.  A Kecskeméti Járásbíróságon a nyomozási bíró G. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezte. A férfi belenyugodott a sorsába, nem fellebbezett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek