Aktuális

Családi mészárlás: megölte az anyját, az apja pedig vele végzett

Bors

2013. szeptember 30. hétfő 21:00

John és Roberta Frew élete akkor tört derékba, mikor lányuk pénteken éjjel férjével rájuk tört, és szabályosan kivégezte az anyát. Az apa válaszul fejbe lőtte a gyerekét, akinek férje közben a lány testvérét lőtte le. Természetesen ezt is megtorolta az apa, aki az egyedüli túlélője a családi vérengzésnek.

Pénteken éjjel a pennsylvaniai Josephine Ruckinger férjével közösen úgy döntött, felfegyverkezve elmegy szülei házába - írja a New York Daily News. A lánynak az anyja nyitott ajtót, és ezért az életével fizetett, ugyanis Josephine Ruckinger közvetlen közelről rögtön agyonlőtte. A lövésre először a lány bátyja próbált reagálni, akit Josephine férje egyszerűen lelőtt.

Az apa, aki nem tudta kik lövöldöznek, elsőként lányát terítette le, majd tűzharcba keveredett a férjjel, akit sikerült kiiktatnia. A lány még életben volt, amikor a mentők és a rendőrség a helyszínre érkezett, de a kórházban már nem tudtak segíteni rajta. A rendőröket az apa értesítette, aki a nyomozók szerint önvédelemből ölt, így nem is vették őrizetbe.

Mint kiderült, a lány és annak férje három fegyverre - egy lefűrészelt csövű shutgunnal, és két kiskaliberű piszollyal - jelent meg a szülők lakásán a tragikus estén. Az anya az ajtónyitáskor pedig csupán annyit tudott kiáltani, Istenem, fegyverük van, majd egy perccel később már halott volt. A nyomozók a lány kocsijában olyan folyadékot találtak, amely alkalmas volt arra, hogy a szülők mobilházát a levegőbe repítse.

A ballisztikai és toxikológiai vizsgálatok még folyamatban vannak, a lehetséges ok a támadásra pedig egy jóval korábbi nézeteltérés lehet. Josephine Ruckinger 20 éves korában ugyanis kirabolta szülei házát, elvitte a fegyvereiket, majd elhagyta a várost és Pittsburghbe ment.

A család egyik rokona, Virginia Cruse szerint emiatt az anyja és az apja gyakorlatilag kitagadta a lányt. Azt viszont ő sem tudta megmondani, Josephine miért gyülőlte ennyire az anyját, és hogy ez lehet-e a kiváltó oka a pénteki mészárlásnak. 

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

vg.hu

Leölik a hörcsögöket Hongkongban

ripost.hu

Óriási bejelentést tett a modell, aki két vaginával született

life.hu

Úszni ment a férfi, de olyasmi került a fülébe, amire az orvos sem számított

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

mindmegette.hu

Egyszerű, de nagyszerű! Így lesz igazán krémes a paradicsomos tészta húsmentesen

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

nemzetisport.hu

Videó: nemek közti MMA-meccset rendeztek, kitört a káosz

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria