Aktuális

Zavu kifekszik a talpmasszázstól

Bors

Létrehozva: 2013.08.02.

Shandor Larenty nem egy átlagos fiatal. Őt a korabeli srácokkal ellentétben nem a számítógépezés vagy a bulizás teszi boldoggá, hanem az, ha kedvenc nagymacskájával játszadozhat.

Oroszlánszelidítőként dolgozik a 18 éves Shandor Larenty a dél-afrikai Johannesburgban. A brit fiú a családi hagyományokat viszi tovább, hiszen édesapja és nagyapja is az oroszlánok nevelésével foglalkozott.

A tinédzser különleges kapcsolatot ápol a több mint negyed tonnát nyomó Zavuval, akivel úgy ölelkezik és játszik, mintha csak egy kiscica lenne. – A barátaim azt hiszik, megőrültem, hogy egy kifejlett oroszlánnal játszadozom. De Zavu egy különleges oroszlán és a legjobb barátok vagyunk. Én is az oroszlánokkal együtt nőttem fel, és ez az amit szeretek csinálni – mesélte a Daily Mailnek a fiú.

Shandort már 13 hónapos korában elefántok közé engedték szülei, de 11 éves kora óta a nagymacskák az igazi barátai.

– Zavur nagyon élvezi, ha ő van a középpontban. Imádja, ha simogatják, de az igazi kedvence a talpmasszázs, aminek a technikáját még az édesapám mutatta meg nekem. Ő a mentorom és a példaképem – folytatta Laherty.

Szülei egyáltalán nem féltik fiukat az oroszlán mellett, sőt, büszkék arra, hogy Shandor mennyire jól képes kommunikálni a vadállatokkal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek