Aktuális

Plasztikai baki: mosoly helyett Joker szájat kapott - fotóval

Bors

Létrehozva: 2013.08.24.

Új hóbort hódít a dél-kóreai lányok körében. A perma-smile-ért, vagyis az állandóan mosolyra álló szájért súlyos összegeket hajlandóak fizetni egyesek. Egy lány azonban pórul járt: bájos mosoly helyett ő Joker vigyorát viselhet ez után az arcán

Önmagában már az a dél-kóreai szokás is furcsa, hogy a fiatal lányok felvarratják a szájzugaikat, hogy ajkaik állandóan mosolyra álljanak - ezzel jobban hasonlítva az európai lányokra. Egyiküknél azonban olyan "jól" sikerült a beavatkozás, hogy valóban arcára fagyhatott a mosoly tőle. Vagy, ha neki nem is, a körülötte élőknek biztos: a lány ugyanis most úgy néz ki, mint a Batman-filmekből megismert Joker.

A beavatkozás utáni kép egy interetes képmegosztó portálon jelent meg pár napja, s ékes bizonyítéka az emberi hülyeség határtalanságának. A perma-smile eléréséhez egyébként nem elég pusztán az arcizmokat átszabni, szükséges egy kettős álkapocs-műtét is, el kell vágni a páciens csontjait is, hogy a teljes arc lágyabb, európaibb képet kapjon. A teljes gyógyulás több hónap. Az ígéretek szerint a szájzugok a beavatkozás után mindig felfelé állnak majd, ezzel azt a látszatot keltve, hogy viselője állandóan mosolyog.

A műtéteket kínáló klinika reklámja szerint a perma-smile még egy átlagos arcot is gyönyörűvé varázsol azáltal, hogy a korábbi komor ábrázat helyett egy pozitívabbat kapnak a páciensek. Hát, a lány képét elnézve inkább mulatságos, mint gyönyörű a végeredmény.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek