Aktuális

Imádták a Bors-olvasók a holland tánctanárt

GJ

Létrehozva: 2013.08.12.

A holland tánctanár kapta a legtöbb szavazatot a Bors jelmezversenyén a Szigeten. Maarten elárulta a Borsnak: hét jelmeze van, minden napra egy, és mindegyiket saját maga készítette.

Már messziről rá szegeződtek a tekintetek, ha Maarten feltűnt valamelyik sátor előtt a Sziget Fesztiválon. A holland férfi magasan meg is nyerte a szavazást a Bors jelmezversenyén. Amikor megtudta a jó hírt a Sziget utolsó napján, meghatódott és mindenkinek köszönetet mondott.

– Otthon főállásban pszichológusként dolgozom, mellette táncot is tanítok – árulta el magáról Maarten. – Az első jelmezem ötlete egy diszkóban született, ahol az volt a feladat, hogy vörös ruhába kell öltözni. Annyira megtetszett, hogy elkezdtem többfélét csinálni. Hetet hoztam a fesztiválra, minden napra egyet.

Népszerűségét az is bizonyítja, hogy hazájában öltözködési tanácsokat ad, ezzel divatot is teremtett. Barátja, Elleke például hozzá hasonló jelmezekben jár. A Szigeten mindenhová együtt mentek, és még a sok őrült jelmez között is nagy feltűnést keltettek. Maarten nagyon élvezi, hogy úton-útfélen megbámulják őket, úgy érzi, az embereknek tetszik a ruhájuk. Rengetegen akarnak velük fotózkodni, és a riporterek is elkapják egy-egy interjúra. A tavalyi szerelésükkel a Szigeten óriásplakátra kerültek, büszkén pózoltak előtte.

– Nagyon élvezem a Szigetet, a partizást, a koncerteket, a színes forgatagot és azt, hogy sokat lehet tanulni az előadásokból és az emberektől. Nagyon szeretem Magyarországot. Jövőre is visszajövök – ígérte. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek