Aktuális

Durván megkínozták Dubajban a fiatalokat

Bors

Létrehozva: 2013.08.05.

Először mesélt rémálomszerű történetükről az a három huszonéves férfi, akiket ártatlanul drogterjesztéssel vádoltak, megkínoztak majd börtönbe zártak az arab országban.

A három 26 éves brit fiatal, Grant Cameron, Karl Williams and Suneet Jeerh vakációzni utazott Dubajba, ám életük legyszörnyűbb kalandját élték át. Miután drogkereskedelemmel vádolták őket, a három fiatalt elválasztották egymástól, és egy-egy hotelszobába zárták.

Brutálisan összeverték, majd szörnyű módszerekkel kínozták őket, hogy vallomást csikarjanak ki belőlük. Egyiküket például az ágyra kötözék, levetkőztették, majd elektromos sokkolóval áramot vezettek a heréibe. Többször is pisztolyt nyomtak a halántékukhoz, mintha kivégeznék őket, írja a Mirror.

Ezután három napig egy 50 fokos apró cellában tartották őket, 12 másik emberrel összezárva, ahol a WC egy bűzölgő, zöld mocsokban ázó lyuk volt. Miután aláírták a hamis vallomásokat, átkerültek egy állami börtönbe, ahol anarchia és rémület uralkodott. Miután a börtönőrök alig mutatkoztak, a bent lévő bandák uralták a terepet.

Több alkalommal a szemük előtt fertőztek meg HIV vírussal más rabokat, bosszúból, amiért egy verekedésben alul maradt a domináns banda egyik tagja.

Rothadt csirkalábat ettek, és az ereszcsatornából folyó, bogarakkal és mocsokkal teli vizet itták. Mint mondják, olyan dolgokat láttak és tapasztaltak, amiről addig úgy gondolták, képtelenség túlélni. Egy évet töltöttek a pokoli körülmények között, és mindanyian maradandó lelki károsodást szenvedtek.

Most azt tervezik, hogy könyvet írnak a történtekről, hogy a világ elé tárják, mi folyik ezekben a börtönökben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek