Aktuális

Nagy fogyás után halálra eszi magát

Bors

Létrehozva: 2013.04.20.

Tévéműsorban fogyott Ajay Rochester, de ismét annyit eszik, hogy bele is halhat. A hazai Nagy fogyás szereplője érti az ausztrál hölgy problémáját: leadni könnyebb a súlyt, mint tartani a formát.

Világ életében súlyproblémával küzdött a 44 éves ausztrál Ajay Rochester. Fogyását egy dokumentumsorozatban láthatták a tévénézők, később pedig a Nagy fogyás műsorvezetője volt. Most azonban rá sem lehet ismerni.

– Egy kilót hízok hetente, amikor utoljára a tévében szerepeltem, 48 kilóval voltam könnyebb – nyilatkozta Rochester az ausztrál 2Day FM-nek. – A napot extra, három embernek elegendő reggelivel kezdem.

Ez két hatalmas amerikai palacsintát jelent juharsziruppal, három szelet sült szalonnával, hozzá jön még egy tányér tócsni, két tojás és két kolbász.

– Ezután mozdulni sem tudok, már komoly egészségügyi gondjaim vannak. Ennek ellenére, ahogy kipihentem a reggelit, megyek a gyorsétterembe, valami sültért, hamburgerért és sült krumpliért. Közben persze kínomban nevetek, pedig ez nagyon komoly, hiszen halálra eszem magam.

Tisztában van vele, mit csinál magával, de nem akar leállni. Azt mondja, tudja, soha nem lesz olyan sovány, mint egykor, és akkor már inkább nem von meg magától semmi jót.

Pedig a műsorban még iylen ragyogóan nézett ki:

A hazai Nagy fogyás szereplőinek egy része is visszahízott
– 199 kilogrammról indultam, a műsorban ötven kilót adtam le, azt azonban egy év alatt visszahíztam – mesélte Agócs Gábor. – Hetente háromszor jártam edzésre, ma viszont már egyszer sem.

A fogyás tetszett, de a motivációm elfogyott. Azzal, hogy kikerültem a reflektorfényből, nem is kellett senkinek megfelelnem. Megértem az ausztrál hölgyet, ha az ember megszokja a figyelmet, nehéz utána lemondani róla – folytatta a 41 éves férfi, aki nem bánja, hogy visszahízott: chippendale-ként dolgozik, így pedig szerinte „jobban mutat” a színpadon.

Jó példa is van azonban. A hazai műsor győztese, Ferencsik István – aki a fogyitáborban több mint kilencven kilótól szabadult meg – immár öt éve tartja a súlyát.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek