Aktuális

Segélyből van luxuséletük, ezért nem dolgoznak

Bors

Létrehozva: 2013.01.28.

120 centi átmérőjű plazmatévé, laptop, kétszobás lakás, napi negyven cigaretta fejenként: a fiatal, kisgyermekes pár luxuséletet él a segélyből, ezért úgy döntöttek, nem is keresnek munkát.

A 21 éves Danny Creamer és a 18 éves Gina Allen mindketten munkanélküliek, így nevelik négyhónapos kislányukat.

Ám a nélkülözés és folyamatos munkakeresés helyett a pár inkább élvezi az életet: naphosszat filmeket néznek a szépen berendezett lakásuk nappalijában álló nagyképernyős tévéjükön, és az sem terheli le nagyon családi költségvetésüket, hogy fejenként két doboz cigit is elszívnak egy nap.

Mindezt Nagy-Britannia adófizető állapolgárainak pénzén teszik: a páros havonta 1743 fontot, azaz 525 ezer forintot kap segélyként, úgy, hogy ők maguk még soha egy percet sem dolgoztak. 

Mivel végzettség nélkül hagyták abba az iskolát, csak olyan munkára számíthatnak, ahol kevesebbet keresnek, így Danny és Gina nemes egyszerűeséggel úgy döntött, nem is keresnek állást. 

- Könnyen találnánk magunknak állást. de mivel úgy rosszabbul járnánk anyagilag, minek keresnénk? - mondja Gina a The Sun cikkében. A lány azt is hozzáteszi, egyáltalán nem szégyellik magukat, hiszen ők megérdemlik az állami ellátást. Arra hivatkozik, hogy szüleik keményen dolgoztak, és sok adót fizettek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek