Aktuális

Ezek a legfurcsább szexleckék, amiket 2012-ben tanultunk

S.G.

Létrehozva: 2013.01.01.

Az internetnek hála most már minden eljut hozzánk, pláne az, amit sose szerettünk volna tudni vagy látni. 2012-ben rengeteget tanulhattunk a szexről is, például most már tudjuk, hogyan azonosítsunk egy művaginát és arról is van információnk milyen veszélyekkel jár állatokkal közösülni. Az újév alkalmából összeállítottunk egy listát arról, hogyan szexeljünk ezentúl okosan.

A művagina nem gomba!

Hatalmas karrier futott be a világhálón az a videó, amelyben néhány kínai tudós próbál beazonosítani egy különös „élőlényt”. Az eddig ismeretlen gombának hitt tárgy, még az ország egyik tévéműsorába is bekerült, mint új felfedezés.

A nagy meglepetés azonban akkor jött, mikor a műsor láttán a nézők szólak, nem egy eddig fel nem fedezett gombafaj példánya került a riporterek kezébe, hanem egy mezei művagina.

Az elkeseredett nők bármit megszoptatnak

Sajnos idén szembesülnünk kellett a ténnyel, ha egy asszonyt megőrjít az anyai ösztön no meg a hormonok, akkor akár állatokat is a keblére vesz. Ez történt egy kínai nővel, aki férje majmait szoptatta rendszeresen, elmondása szerint azért, mert így az állatok könnyebben idomíthatóak lesznek.

De nem ő volt ez egyetlen őrültünk tavaly. A 44 éves Terri Graham kutyáját cuppantotta a mellére a gyerekei helyett, mert a kicsik nem voltak hajlandóak elfogadni az anyatejet. Graham elmondása szerint mind ő, mind a kutya imádják az együtt eltöltött intim perceket.

Hatalmas pénzt lehet kaszálni az szüzességgel

Megdöbbentő módon tavaly a szüzek is kitettek magukért. A csinos olimpikon, Lolo Jones bevallotta, még soha nem feküdt le férfivel és bár nagyon vágyik már rá, hiszen 29 is elmúlt, mégis megtartja hártyáját a jövendőbeli férjnek.

Ezzel szemben a 20 éves brazil lány, Catarina Migliorini komoly piaci rést látott meg saját szüzességében. Migliorini az interneten kezdte el árulni ártatlanságát és megígérte, aki a legtöbbet ajánlja, bevezetheti őt a gyönyör birodalmába. A lány több mint 170 millió forintnak megfelelő összeget kaszált az üzlettel.

Nem jó ötlet megfőzni és felszolgálni a saját péniszedet

Annak ellenére, hogy nem sok embernek jutna eszébe ilyesmit tenni, mégis van rá törvény. A japán igazságszolgáltatás szerint illegális, ha az ember kasztrálja magát és levágott testrészét még vacsorára is elkészíti.

Így történt, hogy a 23 éves Mao Sugiyama nemcsak a férfiasságát vesztette el örökre, de szabadságától is megfosztották egy rövid időre, ráadásul a pénztárcájába is mélyen bele kellett nyúlnia, hogy kifizesse a „közszeméremsértés” után járó büntetését.

Ne erőszakoskodj mosómedvével, úgyis ő nyer

Míg néhány állat szelíden hagyja, hogy az emberek kegyetlenkedjenek vele, a mosómedvét más fából faragták. A kicsi rágcsálót nagyon fel lehet dühíteni, ha az ember merev pénisszel közeledik felé. Mikor a 44 éves, kellőképpen ittas  Alexander Kirilov megpróbált magáévá tenni egy mosómacit, az állat nemes egyszerűséggel leharapta a férfi péniszét.

A túl nagy falloszt fegyvernek nézhetik

A 34 centiméteres pénisszel megáldott Jonah Falcont egy amerikai repülőtéren kapcsolták le, mert azt hitték nadrágjában fegyvert rejteget. Még a halálos fenyegetésnél is jobban megdöbbentek a biztonsági őrök, mikor kiderült, Falcon nadrágjában óriási hímvesszején kívül semmi más nem volt.

Koalától is lehet klamidiát kapni

A világhírű fiúbanda, a One Direction sztárjaival esett meg az a különös eset idén, hogy szexuális úton terjedő betegséget kaptak el egy koalától. A srácok Ausztráliában turnéztak és egy görbe estén sikerült becserkészniük egy példányt a szőrös kisállatból.

A zenekar két énekese azonnal rávetették magukat a koalára, aki megölelgettek és megpuszilgattak, majd a fotókat az interneten közzétették. Másnap tudták meg, Ausztráliában a koalák 80 százaléka szenved klamidiában.

Ne maszturbálj védett állattal!

Személyes kedvencünk a 2012-es évből a lamantinon maszturbáló nő. A fotókon is megörökített asszony egy lamantinba szeretett bele néhány gyönyörteljes perc erejééig, ezt követően pedig hetekig menekült a rendőrség elől.

A legnagyobb probléma az volt, hogy mivel a lamantin védett állat hozzányúlni sem szabad, nemhogy még meg is erőszakolni kicsit. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek