Aktuális

Iskolai vérengzés: tele voltak golyókkal a kis testek

Bors

Létrehozva: 2012.12.16.

Horrorisztikus részleteket fedett fel a pénteki iskolai mészárlásban meggyilkolt gyerekek boncolása. Az egyik orvos sírva vallott arról, hogy a gyerekek testét szinte szétszaggatták a golyók, volt akit 11 alkalommal is eltalált az ámokfutó.

A pénteki vérengzés óta egy tíz technikusból és négy orvosból álló csapat dolgozott megállás nélkül az áldozatok testének vizsgálatán. A szülőket nem is engedték gyermekeik közelébe a sokk miatt, ezért fotókon kellett azonosítaniuk őket, írja a Daily Mail.

- Ez volt a legrosszabb, amit én és a kollégáim valaha láttunk - nyilatkozta H. Wayne Carver, Connecticut állam vezető igazságügyi orvossszakértője, aki a csapat élén állt. A férfi könnyeivel küszködött azon a sajtótájékoztatón, amit a gyilkosság helyszínén tartottak.

Carver elmondta, hogy az áldozatokban nagyon sok golyót találtak, volt olyan kisgyerek, akiben tizenegyet. A gyerekek szinte minden testrészét érte találat, esélyük sem volt a túlélésre. Volt akit - ahogy a szakértő fogalmazott - elképesztően közelről lőttek agyon.

Az orvos azt is kihangsúlyozta, hogy a meggyilkolt gyerekek közül mindenki első osztályos volt, hat vagy hét évesnél egyik sem volt idősebb. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek