Aktuális

Az hitték öngyilkos lett, 20 év múlva élve találtak rá

Bors

Létrehozva: 2012.12.12.

Barátai és rokonai már több évtizeddel ezelőtt meggyászolták Michael Ware postást. A férfi válás után súlyos depresszióba esett majd nyomatlanul eltűnt. Akik ismerték, biztosak voltak benne, hogy öngyilkos lett, azonban a héten kiderült, Ware életben van és Szibériában kezdett új életet.

A most 55 éves Michael Ware 20 évvel ezelőtt titokzatos módon eltűnt. Ennek oka az volt, hogy elvált akkori feleségétől és a szakítás nagyon megviselte. A férfi öngyilkosságon gondolkodott és ezt közeli ismerőseinek is elmondta. Családja és barátai nem lepődtek meg igazán, mikor egyik napról a másikra felszívódott. Azt hitték véget vetett az életének.

Önkéntes száműzetés

Azonban Ware az öngyilkosság helyett inkább Szibériába emigrált és ott kezdett új életet. A férfi megszakított minden kapcsolatot Angliában élő családjával és soha többé nem tért vissza Nagy-Britanniába. Rokonai mindössze pár napja tudták meg, életben van a 20 éve halottnak hitt férfi, aki idő közben újra megházasodott, sőt két gyerek is született.

Ware elmondás szerint egyáltalán nem bánta meg, hogy szó nélkül lelépett. - Néha hiányzik Anglia, de imádom az új családomat, szeretek a mezőgazdaságban dolgozni, sőt még a farkasordító hidegben is jól érezem magam. Soha nem voltam boldogabb – mondta az őt felkereső riportereknek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek