Aktuális

Azt hitte gyomorgyűrűje van, 40 kilót fogyott

Bors

Létrehozva: 2012.11.15.

A nő azt kérte, hipnotizálják agyába azt a gondolatot, hogy gyomorgyűrűje van. Nem hitt benne, de ma már ő a bizonyíték arra, hogy valóban működik a dolog.

Egy 46 éves brit nő, Janice Rodgers, hiába próbált 23 évig lefogyni. Végső elkeseredésében elment hipnotizáltatni magát, és azt kérte, hitessék el vele, gyomorgyűrűje van – írja a Mirror. A nő egyáltalán nem hitt a dologban, de ennek ellenére elkezdett a testsúlya csökkenni. Hét hónap alatt, több mint negyven kilót fogyott, és az egészségtelen ételeket egyáltalán nem kívánta.

„Korábban szinte mindent megpróbáltam, hogy megszabaduljak a feleslegemtől. Gyakorlatilag minden kísérletem kudarcba fulladt.” Rodgers arról is beszámolt, hogy már gyakorlatilag az első kezelés után nem bírt annyit enni, mint korábban és egy hét után már látszott rajta, hogy „gyomorgyűrűt” kapott.

Persze senkinek nem merte elmondani, mert attól félt, konkrétan őrültnek fogják gondolni. Az elmúlt hónapokban magától megreformálta az étkezését, és már nem is eszik semmi olyat, ami hizlalna, így tudja tartani az álomsúlyát. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek