Aktuális

2 éves kisfiút téptek szét a pittsburghi állatkertben

2012. november 5. hétfő 18:00

A gyermek véletlenül beleesett az afrikai kutyák ketrecébe, az állatkerti gondozók pedig nem tudták megakadályozni, hogy széttépjék. Még nem tudni, hogy a gyerek halálát a zuhanás vagy a vadállatok okozták.

Egy kétéves kisfiú az anyukájával vasárnap a pittburghi állatkertbe mentek sétálni. Az asszony és a gyermek az afrikai vadkutyák ketrecénél voltak, mikor édesanyja a korlátra feltette. A kisfiú vélhetően elvesztette az egyensúlyát, anyja pedig nem tudta elkapni, így átzuhant a kerítésen. Közel négy és fél métert esettt – írja a The Sun magazin.

Az esés után a ketrecben fekvő gyereknek a kutyák közül hárman azonnal nekiestek. Egyik a fejét kezdte el marcangolni, a másik az oldalát, a harmadik pedig az egyik lábát kezdte el szétszedni.

Az anyuka kétségbeesve sikítani kezdett, ahogy a többi látogató is, a vadállatok gondozója pedig szinte azonnal a helyszínre ért. Azonban hiába igyekezett az állatok figyelmét elterelni, vérszemet kaptak. Még a fegyvert is elsütötte, hátha a hang hatására abbahagyják a támadást az állatok, de sajnos semmi haszna nem volt. Addigra már a ketrecben tartózkodó tizenegy kutya mindegyike a gyerek mellett volt.

A szakemberek még nem tudják, hogy a kisfiú halálát az állatok vagy az esés okozta. Az sem elképzelhetetlen, hogy már halott volt, amikor a kutyák elkezdték marcangolni. Az esetről egyébként az állatkert igazgatója egy sajtótájékoztatón számolt be.

Még nem tudni mi lesz a kutyák sorsa. Az afrikai vadkutya vagy hiénakutya (Lycaon pictus) egy feltűnő, tarka színezetűafrikai kutyaféle, amely falkákban él. A faj példányszáma vészesen csökken, a legveszélyeztetettebb ragadozók közé tartozik.

További cikkek

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek