Aktuális

57 éven át rabolt, de haja lebuktatta

Bors

Létrehozva: 2012.09.05.

Végül letartóztatták a nagy múltra visszatekintő, 82 éves betörőt, Doris Thompsont Los Angeles-ben. Furcsa haja miatt, tudták lefülelni.

Doris Thompson az ötvenes évek közepe óta folytatta sorozatos lopásait, ezalatt legalább 25 álnevet hasznát. Az hihetnénk, ennyi év elteltével végre nyugdíjba vonul, de nemrégiben ismét rajtakapták néhány betörésen - írta a Gawker magazin.

A hölgy bevett módszerei közé tartozott, hogy megszokott rendelési időben felkereste az orvosokat, aztán elbújta rendelőkben, és az éj leple alatt minden készpénzt elvitt magával. Ha szükség volt rá, a páncélszekrényeket is feltörte.

Szép kis summát mondhat magáénak, 17 000 dollárt zsebelt be a sorozatos lopásokkal. A rendőrség végre összegyűjtött ellene annyi bizonyítékot , hogy letartóztatták Los Angeles-ben.

Ezúttal frizurája buktatta le a tolvajt, amely eléggé hasonló volt az extravagáns bokszoló, Don King égnek álló hajához. Így tudták követni és végül lefülelni.

A hölgynek igazi szenvedélye a betörés, és szinte tökélyre fejlesztette a technikáját, így valószínűleg még folytatja majd tevékenységét, ha majd szabadul.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek