Aktuális

Rejtélyes képek érkeznek a Marsról - fotók

Bors

Létrehozva: 2012.08.26.

Hatalmas izgalmat generál az augusztus elején a vörös bolygóra küldött Curiously Rover robotfelfedező. A képeken, amelyeket a Földre küld egyre több rejtélyes dolog bukkan föl, lelkes amatőrök és izgatott kutatók próbálják megfejteni, vajon mi lehet a képeken. Legutóbb egy beazonosíthatatlan lény maradványát vélték fölfedezni.

Egyelőre sem megerősítve sem cáfolva nincsenek azok a hírek, melyek szerint a Curiously Rover idegen lény testrészeire bukkant volna a Marson. Az internetnek köszönhetően a képek azonnal bejárják világot, így teret adva a találgatásoknak.

A robotfelfedező csupán három hete van a bolygón, azonban ez idő alatt már sok kutatási anyagot küldött vissza a Földre. Nemrég egy mumifikálódott emberi ujjra hasonlító tárgyat láttak az egyik képen, ami azonnal elindította a találgatásokat, lehet, hogy járt már ember a Marson? Esetleg egy ismeretlen lény maradványát találták meg?

Van itt papucs és UFO is

Nem sokkal ez előtt egy még döbbenetesebb kép borzolta a kedélyeket. A fotón egy elhajított szandálhoz vagy más lábbelihez hasonlító dolgot találtak. A NASA hatalmas erőkkel próbálja megfejteni a képeket, viszont ez idáig, nagyobb volumenű bejelentésre nem került sor.

Ami azonban mindennél érdekesebbnek és jelentőséggel bírónak tűnik, azok a többször lefényképezett repülő objektumok. A Curiously Rover több alkalommal küldött vissza olyan képeket a Földre, amelyeken távolról látszódó beazonosíthatatlan tárgyak repülnek a Mars körül. A NASA állítja, nem saját és nem is általuk ismert űrszondák vannak a képeken - ídta hírül a Daily Mail.

Egyelőre egyik rejtélyes képre sem érkezett tudományos, hivatalos magyarázat, így tovább folyik a lelkes UFO vadászok elméletgyártási hulláma. Ki tudja, még a végén nekik lesz igazuk. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek