Több hónapnyi felújítási munka után, 2020. január 16-án újra kinyitott a teljeskörűen felújított Tiszacsegei Halászcsárda és panzió. A visszajáró vendégek körében népszerű hely 2019. szeptember 23. óta volt zárva.
A csárdát és a panziót teljeskörűen felújították. Az 1900-as évek elején épült part menti csárdát kívül belül leszigetelték, kifestették, modernizálták a csárda konyháját és a panzió 8 db 3 ágyas, és 1 db 4 ágyas szobáját is – írja a Turizmus.com
A Tiszacsegei Tisza parton frissen készült vegyes és korhely halászlé, valamint a házi füstölt harcsa, a haltepertő, az olajos hal és számos más tiszacsegei finomság nem sokkal a csárda megnyitása után vonzani kezdte a környék lakóit; és teszi ezt a mai napig. A vendéglátóhely 2012-ben megkapta a Magyar Konyha gasztro magazin „Legjobb tiszai halászcsárdának" járó címét is.
Egyszerűbb és olcsóbb lett a halfogyasztás!
A fogyasztási célú hal, halfilé, halhús áfáját 27-ről 5 százalékra mérsékelték, beleértve a tiszai halászléhez nélkülözhetetlen ikra, haltej és halmáj forgalmi adóját is. Illetve a Minőségi Magyar Hal védjegyet is bevezették, hogy a termékkínálaton belül könnyebben megkülönböztethessük a magyar termelésű minőségi halakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.