
Bár sokaknak egy falat sem csúszik le reggel a torkán, szerencsére vannak olyanok, akik tudják, hogyan kell energikusan indítani a napot. Míg egyesek a zabkására vagy a rántottára esküsznek, másoknál a bundás kenyér a befutó, ami szintén számtalan módon elkészíthető és egyenesen isteni. Azonban, ha te is a belül puha, de kívül roppanós finomságra vágysz, akkor ne menj sehova, mert eláruljuk, mitől lesz kifogástalan az étel.
Emlékszel arra, amikor reggel kómásan kitántorogtál a konyhába, ahova a szimatod vitt, édesanyád vagy a nagymamád pedig már ott sürgött-forgott és készítette neked a bundás kenyeret? Ha te is szeretnél egy kicsit nosztalgiázni és végre olyan reggelit készíteni, amilyet csak anyu vagy a mami tudott, akkor most megtudhatod, mi lehetett az ő nagy titkuk.
A bundás kenyér, ami a kicsik és nagyok kedvence, rettentően sokoldalú és számtalan módon elkészíthető. Míg vannak, akik sósan szeretik, mások az édes változatáért, azaz a francia bundás kenyérért rajonganak. Viszont teljesen mindegy, nálad melyik áll az első helyen, ugyanis ezt a trükköt az összesnél bevetheted. Akár brunchra készülsz, akár egy gyors reggelit akarsz összedobni, a szokásos hozzávalókon kívül vegyél elő kukoricakeményítőt is és az eredmény garantáltan nem marad el!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az alábbi videóból a mesterszakács, Jamie Oliver bundás kenyér receptjét lesheted el:
Ezek a cikkek is érdekelhetnek:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.