Most, hogy végre itt a sárgabarackszezon, érdemes végiggondolni, hogy mit is készítsünk belőle. A nyári gyümölcs ugyanis amellett, hogy magában is isteni, bármilyen édességben megállja a helyét, lekvárként pedig egyenesen mennyei ízorgiával kecsegtet. Bár a mama lekvárját szinte semmi sem überelheti, van egy filléres összetevő, ami ellenállhatatlanná és eszméletlen különlegessé varázsolja a sárgabaracklekvárt. De hogy mi is ez az olcsó, varázslatos hozzávaló? Most eláruljuk!
Ha valami újra és kimondottan merészre vágysz, amit eddig még sosem próbáltál, akkor jó helyen jársz, ugyanis van számodra egy olyan receptünk, ami minden elképzelésedet felülmúlja.
A klasszikus baracklekvár szinte minden kamrában ott lapul, ám egy kis chili új szintre emeli az ínyencséget, mivel a nyári gyümölcs édessége és savassága tökéletes illeszkedik a chili csípős ízvilágához. Az eredmény pedig egy nem mindennapi kombináció, ami magáért beszél, mivel a chili hangsúlyozza a barack természetes ízét, miközben kellőképpen izgalmassá teszi.
Chilis sárgabaracklekvár
Hozzávalók 2 kisebb üveghez:
Elkészítés:
Az alábbi videó bemutatja, hogyan készítheted el a klasszikus ínycsiklandó finomságot:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.