Hiúságból kezeltette magát Nyilasi Tibor

Egy, a sportolók körében népszerű, hajbeültetéssel foglalkozó klinikát reklámoz az interneten Nyilasi Tibor. A korábbi ezüstcipős labdarúgó egy éve maga is átesett a beavatkozáson.
Egy, a sportolók körében népszerű, hajbeültetéssel foglalkozó klinikát reklámoz az interneten Nyilasi Tibor. A korábbi ezüstcipős labdarúgó egy éve maga is átesett a beavatkozáson.

Nemcsak a futballt, hanem a hajbeültetést is népszerűsíti Nyilasi Tibor, korábbi 70-szeres válogatott futballista. A Sport TV szakkommentátora, az MLSZ futballnagykövete a Facebookon hirdeti az egyik, sportolók körében – Szuper Levente, Hosnyánszky Norbert és Lisztes Krisztián is igénybe vette a szolgáltatást – igen kedvelt, hajbeültetést végző klinikát, ahol maga is átesett a beavatkozáson.

Nos, az intézet honlapján található videóban a ferencvárosi közönség egykori kedvence bevallotta, hiúságból döntött a beültetés mellett, ám mivel tartott a műtéttől, megvárta, hogy fia, ifjabb Nyilasi Tibor hogyan reagál a beavatkozásra. – Elérkeztem abba a korba, hogy bizonyos dolgokat pótoljak, így, elsősorban hiúság miatt, a hajamat is – magyarázza a felvételen idősebbik Nyilasi.

– Győzködtem a gyereket, mivel neki is megritkult a haja, jöjjön már ide egy próbára, és ha sikerül, akkor bevállalom. Nagyon félek a műtéttől, mert habár tudom, hogy egyszerű, azért láttam a fiamon, hogy két napig eltart a beavatkozás. Ha visszagondolok a fiatalságomra, előjönnek azok a képek, amikor vállig érő hajam volt, sokaknak ez szinte hihetetlen. Éppen ezért akarom elöl visszaszerezni a hajamat.

A beavatkozás során Nyilasi tarkójáról nyerték ki a hajtüszőket, amiket átültettek a kopasz területekre. A beavatkozás szinte fájdalommentes volt, a végleges eredmény pedig a fotók tanúsága szerint meggyőző lett.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors