Deutsch miatt nem jelent meg Csányi?

Bár elfogadta a meghívást, később halaszthatatlan ügy miatt nem vett részt az új Hidegkuti-stadion megnyitóján Csányi Sándor MLSZ-elnök.
Bár elfogadta a meghívást, később halaszthatatlan ügy miatt nem vett részt az új Hidegkuti-stadion megnyitóján Csányi Sándor MLSZ-elnök.

Több illusztris vendég, köztük Orbán Viktor miniszterelnök, Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke és Medveczky Ilona táncmûvész is tiszteletét tette csütörtökön az MTK új stadionjának nyitóünnepségén. Csupán a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor hiányzott. A honi labdarúgás első emberének távolmaradása azért is érdekes, mert a tervek szerint ő mondta volna a köszöntő beszédet.

„A csütörtöki avatóünnepségre nem kapott időben meghívást az MLSZ elnöke, ezért nem tudott megjelenni” – írta a Borsnak Szabó Gergő, a honi szövetség sajtófőnöke.
Az MTK szerint azonban ez hazugság.

Lehet, hogy továbbra is tart az ellentét Deutsch Tamással

– Időben meghívtuk Csányi Sándort, aki jelezte is, hogy eljön. Csütörtök reggel a sofőrje kiválasztotta a VIP parkolóhelyet is. Ezután jött a telefon az MLSZ elnökétől, hogy halaszthatatlan dolga akadt, így nem tud részt venni az avatóünnepségen. Ígéretet tett azonban, hogy kilátogat majd egy NB I-es mérkőzésre – ezt Szegő Tibor, a fővárosi kék-fehér klub sajtófőnöke árulta el la­punknak.

A játékosok mindenesetre élvezték a megnyitóünnepséget

Elképzelhető, hogy a „halaszthatatlan ügy” hátterében egy 2013-as konfliktus áll. Deutsch Tamás, a MTK elnöke három év­vel ezelőtt lemondásra szólította fel Csányit, mondván: a szövetség elherdálja az állami pénzeket. Akkor az MLSZ elnöke: Twitter-huszárnak nevezte az EP-képviselőt, majd hozzátette, Deutsch egyetlen klubnál szerezhetett tapasztalatokat a herdálásról, kezdjék az ellenőrzést az ő egyesületénél…

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors