Sörre bor, mindenkor. Borra sör, meggyötör. Hagyd a bort, igyál sört!
A New England Journal of Medicine arról számolt be 1999 novemberében, hogy a mértékletes sörfogyasztás csökkentheti a stroke (gutaütés) kialakulásának kockázatát akár 20%-kal is.Ráadásul a sörben jóval több vitamin is található, mint az egészséges hatásáról inkább ismert borban. A 10 éve közzétett kutatási eredmények még arról is beszámoltak, hogy koszorúér-betegségek kialakulásának kockázata is 40%-kal kisebb a mértékletes sörfogyasztóknál, mint a sörivástól tartózkodók esetében.
A mértékletesség ugyanakkor nem csupán a fentiek miatt fontos, hanem azért is, mert a sör viszont igen kalóriadús ital, így rendszeres, és nagymértékű fogyasztása az alkohol okozta problémákon kívül elhízáshoz is vezethet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.