Caprese

egészséges étkezés
PUBLIKÁLÁS: 2012. szeptember 03. 16:36
Hozzávalók

A mozzarella pfehér színű, szálas, gyúrt sajtféle. A mozzarella redetileg Olaszországból származik, és a háziasított vízibivaly zsíros tejéből készül

Hozzávalók

2 nagy, érett paradicsom

2 bivalymozzarella golyó (egyenként kb. 120 grammos)

10 bazsalikomlevél

extra szűz olívaolaj

frissen tört fekete bors

tengeri só

caprese480

Elkészítés 2 fő részére

A mozzarellát lecsöpögtetjük, és kb. fél centis szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, megszárítjuk, és szintén fél cm vastagságúra szeljük.

A mozzarella-és paradicsomszeleteket váltakozva elrendezzük a tányérokon. Meghintjük a bazsalikomlevelekkel, sóval és durvára tört borssal, és extra szűz olívaolajjal permetezzük.

További NoSalty.hu receptek

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.