Hozzávalók
2 nagy, érett paradicsom
2 bivalymozzarella golyó (egyenként kb. 120 grammos)
10 bazsalikomlevél
extra szűz olívaolaj
frissen tört fekete bors
tengeri só
Elkészítés 2 fő részére
A mozzarellát lecsöpögtetjük, és kb. fél centis szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, megszárítjuk, és szintén fél cm vastagságúra szeljük.
A mozzarella-és paradicsomszeleteket váltakozva elrendezzük a tányérokon. Meghintjük a bazsalikomlevelekkel, sóval és durvára tört borssal, és extra szűz olívaolajjal permetezzük.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.