A nagycsaládosok gyakran próbálnak spórolni úgy, hogy hűtőtáskában egész napi élelmet visznek magukkal a strandra azért, hogy ne a part melletti étteremsoron kelljen megvenni az ételeket és az italokat. Ám nem mindegy, hogy mit pakolunk el a hőségben.
Vasárnap gyermeknap, ezért összeszedtük a legfinomabb és leggyorsabb finomságokat, amik után garantáltan nemcsak a kicsik, de a nagyok is megnyalják mind a tíz ujjukat.
A téli hónapok elengedhetetlen finomsága a májas és a véres hurka, hogy a sült kolbászról már ne is beszéljünk. A készítése azonban nem kétperces feladat, ráadásul sokak bosszúsága, hogy sütésnél kidurran a bőréből a töltelék.
Hegedűművész férje nélkül szeretne érvényesülni Marton Adrienn. Az egykori szépségkirálynő Amerikában végzett főzőiskolát, most ételstylistként dolgozik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.