ÚJDONSÁG

Marton Adrienn egyszerű balinéz ékszereket kínál - A szakértő szerint sokszoros áron

2023. február 6. hétfő 10:30

A hegedűművész felesége új vállalkozásba kezdett, különleges ékszereket árul, melyeket balinéz pap áld meg.

Edvin Marton és felesége, Adrienn 2021-ben döntöttek úgy hogy két gyermekükkel közösen a festői szépségű Balira költöznek. Nem ismeretlen számukra a szülőföldjüktől messze élni, korábban laktak már Los Angelesben és Miamiban, ahogy az édesanya fogalmazott, ezúttal is keresték az új élményeket.

Marton Adrienn
Adrienn úgy döntött, új vállalkozásba kezd Fotó: TV2

A kalandvágyó édesanya elindította új, saját vállalkozását, amelyen belül Balin készült ékszereket árusít. A letisztult, egyszerű és visszafogott stílusú nyakláncok, karkötők, gyűrűk helyi alapanyagokból készülnek és a térségben élő lakosok keze munkáját dicsérik. Az árak az alapanyagok méretét és anyagát tekintve első látásra borsosnak tűnnek. 

Túlárazott lenne?

Megkerestünk egy szakértőt, s arra kértünk, mondja el a véleményét.
Baldy Éva 40 éve aranyműves és 22 esztendeje annak, hogy a férjével vállalkozók lettek. Mindenképpen fontosnak tartotta leszögezni, hogy semmilyen rossz szándék nincs benne, csak a nyilvánvaló tényeket mondja el arról, amit a weboldalon lát.

- Először is mindenki azt árul és olyan áron ahogy szeretné, persze a törvényt betartva. Hogy igaziak-e a kövek? Minden bizonnyal igen, ezek nem olyan drágák, pláne Balin. Fillérekbe kerül a lávakő, a zafírok picik, ezek is olcsók, a madzag szintén filléres alapanyag - kezdte a Borsnak Éva, arra utalva hogy igencsak túlárazottak az egy-egy apró ásvánnyal díszített ékszerek. 

Egy lávakő például 300 és 1000Ft között mozog, a szatén zsinórok métere pedig 60 és 400Ft között megvásárolható. A legmagasabb árak többszörösét kéri el Adrienn. Hozzá kell tenni, a befolyt összeg egy részét nemes célokra fordítja: munkát ad a helyi lakosoknak és támogat egy alapítványt, melynek keretein belül gyermekeknek segítenek.

Ezért is köszönöm, hogy minden egyes ékszer megvásárlásával az ár 5 százalékával hozzájárultok a Sjaki-Tari-Us balinéz alapítvány munkájához, akik mentális támogatást, fejlesztést, oktatást adnak azoknak a gyermekeknek, akik másképp különlegesek, mint mi, de semmiképp sem kevesebbek.

 - írja a weboldalon Adri, aki további előnyöket is felsorol, hogy miért érdemes megvásárolni az itt található árukat és hisz abban, hogy ezzel másoknak és a Földnek is segít.

Az ékszerek a fenntarthatóság jegyében készültek, újrahasznosított ezüstből, tükrözve a tudatos szándékot és a felelősségteljes fogyasztást.

Baldy Éva hosszú évek szakmai tapasztalata alapján elmondta, szerinte valóban elősegíthető-e ezzel a módszerrel a fenntarthatóság.

- Van tört ezüstöm, amit beviszek egy olyan céghez akik átcserélik fémjelezhető, úgynevezett orig anyagra amiből dolgozni fogok. Ők kifogják színíteni, azaz színezüstöt csinálnak belőle. Ezt úgy teszik, hogy kivonják az ötvöző anyagokat és újra beötvözik 924-s finomságra. Kizárt dolog, hogy a tört ezüstöt összeolvasszák és abból készítsenek ékszert - vélekedett a szakember, aki több évtizede elismert a szakmájában. 

Az Adrienn által forgalmazott termékek árai láttán valóban tágra nyílik annak a szeme, aki otthon van az ékszerek és ásványok világában. Mindezek ellenére Éva kihangsúlyozta, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen szempontok alapján, honnan és mennyiért vásárol, a lényeg, hogy a viselése közben jól érezze magát. Ha valaki elhiszi, hogy csupán egy ásvány megváltoztathatja az életét, a tudat valóban erőt adhat a céljai megvalósításához.

A köveknek vannak rezgéseik anélkül is, hogy megáldanák őket, de ez önmagában senkit nem fog meggyógyítani, gazdaggá tenni vagy segíteni, hogy szerelembe essen. Nem elég a kő varázserejében hinni, magunkban is hinni kell!

 - zárta a gondolatait Éva, aki maga is ezoterikus-spirituális beállítottságú, ám két lábbal áll a földön.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15834422_auto_resized.jpg
origo.hu

Bárkit odaengednek, pedig ott sokan meghalnak - hihetetlen felvételek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13370_resized.jpg?avcount=1680380106
origo.hu

Itt van Molnár Anikó eddigi legvadabb OnlyFans-képe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15832548_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrendülve jelentette be a magyar színház, elhunyt a kiváló énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15835075_auto_resized.jpg
vg.hu

Ezt tudhatja az oroszok pusztító erejű fegyvere, a Poszeidón

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15834384_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Meghan Markle elborzadva jött rá, hogy Harry csak milliókat ér, nem milliárdokat"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15832536_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagy fordulat jön a Netflixnél, mert valaki rájött arra, amit a többi streamingszolgáltató már tud

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13367_resized.jpg?avcount=1680380106
origo.hu

Vajna Tímea áttetsző topban mutatta meg mindenét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15835125_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

8 kelt tésztás sütemény, amit imádni fognak a locsolók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15834342_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb elképesztő részletek derültek ki a győri férfiról, aki kilökhette a tizedikről párját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15833002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rossz hírt kaptunk Tóth Gabiról, itt fotózták le a kislányát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/04/Az8Zrvmi3TrLIYU3XAdR6AXqt1vjlQUeRA_1KDEEf8E/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcyMTMxNjcwNDY4NTQxOWZiYWE1OTc0NzYxYmRjZDEx.jpg
Szakítás

Már fél éve is állt a bál Tóth Andi és Marics Peti között

https://cdn.borsonline.hu/2023/04/HvCn_B5SdAhZ2x_PN6bfGktqe2zwI3D3zbrDUydSJIw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZlOWE5OGYwYjExMjRmNGM5ZjVjOWY5NWI0YWE4ZmIx.jpg
Fájdalom

Pokoli fájdalmak kínozták Gáspár Zsoltit! Kórházba került