Zalatnay Sarolta: Szégyellem magam!

MInden év végén kap egy elszámolást a végrehajtótól, de ha száz évig élne, akkor sem tudná kifizetni adósságait.
MInden év végén kap egy elszámolást a végrehajtótól, de ha száz évig élne, akkor sem tudná kifizetni adósságait.

Nemrég született meg az újabb elmarasztaló ítélet Zalatnay Sarolta ellen: a perköltséggel együtt több, mint kétmillió forintot kell kifizetnie csalás miatt. Cini nem tagadja, nehéz anyagi helyzetben van, csak a nyári hónapokban könnyebb kicsit. A Story Magazinnak azt mesélte, ilyenkor minden fellépést elvállal.

– Esküvőkre, születésnapokra is megyek, sőt privát meghívásoknak is eleget teszek. Ám, hogy ezekért mennyi a fizetség, az maradjon az én titkom, erről nem szeretnék beszélni – mondta Cini a lapnak, aki a közeljövőben Amerikában és Kanadában is fellép majd.

© Cser Dániel

– A tárgyalás utáni első buli mérce volt számomra. Bár még mindig lámpalázas vagyok, mielőtt színpadra lépek, az izgalom most még fokozottabb volt – árulta el az énekesnő, aki attól rettegett, az újabb bírósági ügy miatt elfordulnak tőle a rajongók.

– Igen, szégyellem magam. Főként magam előtt, de a közönség lőtt is, amiért még mindig nem vagyok képes kiismerni embereket és hiszékeny vagyok. Szándékosan akarnak tönkretenni – fogalmazott.