Végre! Már Matthew Perry is felregisztrált az Instagramra

Valósággal felrobbant az internet még tavaly októberben, amikor Jennifer Aniston elindította saját Instagram-oldalát – az ugyanis addig egyáltalán nem létezett. A színésznőt akkor hirtelen olyan sok felhasználó követte be, hogy egyszerűen összeomlott az oldala: első nekifutásra egyetlen fotóval több mint 6 és fél millió követőt halmozott fel.

Aniston színésztársa, a Jóbarátokból Chandlerként is ismert Matthew Perry ugyan közel sem ekkora lendülettel, de szintén útjára indította saját közösségi profilját az Instagramon csütörtök este.

A szemfüles rajongók már kiszúrhatták a dolgot, a színész ugyanis még szerdán posztolt Twitter-oldalán egy igen sejtelmes bejegyzést:

Perry szerint tehát nagy hírek érkeznek hamarosan. Szó lehet a már számtalanszor emlegetett Jóbarátok-újraegyesítésről, de az is lehet, hogy a színész a vadiúj Instagram-profilra célzott. Ezt egyelőre nem tudhatjuk biztosan, ám azt igen, hogy valószínűleg Lisa Kudrow legutóbbi posztjával fedte fel Perry Insta-oldalát.

Végre! Juhú! Nem hiszek a szememnek. Üdv az Instagramon!

– írta egy régi közös fotójukhoz a színésznő, melyen bejelölte Perry-t is.

A színésznek csupán 1,7 millió követője van, ami Jennifer Anistonhoz képest nem tűnik komolynak, ám meg kell hagyni, hogy fotók és különösebb reklámozás nélkül ez igenis szép teljesítmény.

(via)

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors