Találja ki, hol és mivel akar üzletelni Lajcsi

Igen, a fotón Galambos Lajos látható, nem pedig egy arab olajsejk. A zenész nem álcázni akarja magát, nem bujkál, hanem tisztelete jeléül bújt ingruhába. De miről tárgyal?
Igen, a fotón Galambos Lajos látható, nem pedig egy arab olajsejk. A zenész nem álcázni akarja magát, nem bujkál, hanem tisztelete jeléül bújt ingruhába. De miről tárgyal?

Lapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy új, jól jövedelmező üzleti lehetőségeket térképez fel Galambos Lajos. A muzsikus a hét közepén repült az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába, ahol helyi üzletemberekkel tárgyalt.

Nem is akármiről, állítólag ingatlanbefektetésekről. Hogy konkrétan venni, vagy eladni akar, arról nem szól a fáma, de az egészen biztos, hogy nem kispályás beruházásról lehet szó. A világ egyik leggazdagabb országának üzletemberei ugyanis csak nagyban játszanak, dollármilliárdokat képesek mozgatni egyik napról a másikra.

Lajcsi annak ellenére is igen nyugodtan üzletel, hogy egy sokéves börtönbüntetés és teljes vagyonelkobzás lebeg a feje felett. Hiszen jelenleg is folyamatban van a büntetőügye. A zenész ellen társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette, és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt emelt vádat az ügyészség.

– Ha külföldre utazok, mindig az a kérdés, hogy elmenekültem-e az országból? – mondja a telefonba a Borsnak Galambos Lajos. – Igen, Dubaiból is haza fogok jönni, nem vagyok bűnöző, nem kell menekülnöm senki és semmi elől. A lelkiismeretem tiszta. Valóban üzleti úton vagyok itt, ennek részleteiről azonban nem szeretnék beszélni. Szabad magyar állampolgár vagyok, aki oda utazik és azt csinál, amit akar. Senkitől nem kell engedélyt kérnem ehhez. Galambos egyébként tisztelete jeléül, a tárgyalások alatt helyi viseletet öltött magára.