Szobafestő-mázoló lett az x-faktoros Mata Ricsi

Az egykori x-faktoros ma szakmunkásként keresi a kenyerét. Szeretné megteremteni az anyagi biztonságát, de az énekesi pályáról sem mondott le. 

Az egykori x-faktoros ma szakmunkásként keresi a kenyerét. Szeretné megteremteni az anyagi biztonságát, de az énekesi pályáról sem mondott le. 

A fiatal tehetség 2014-ben, először Az ének iskolájában tűnt fel, ahol 13 éves kiskamaszként nyűgözött le mindenkit, majd két évvel később az X-Faktorban egészen a döntőig menetelt. Sok felkérést kapott a műsorok után és futott vele a szekér, aki egy idő után arra eszmélt, hogy bevételeinek nyoma sincs. Lassan két éve, hogy az elhagyta az igrici szülői házat, és jótevő rajongóihoz, Maglódra költözött.

Most kapta meg szakképesítését © Bors

– A tévés szerepléseim után nagyon sok felkérésem volt évekig. Félmilliót is megkerestem, de mivel kiskorú voltam, nem az én kezemben landolt a pénz, amivel nem is lett volna baj, ha azért érzékelek belőle valamit. Például azt, hogyha hazaérek, van ennivaló, meg hasonlók. De nem szeretnék a múltban vájkálni, vagy a szüleimet megsérteni. Elköltöztem, és nagyon jó döntés volt – mesélte a Borsnak Ricsi, aki Igriciről Maglódra költözött és egy kész kis családba csöppent, pótanyával és testvérekkel. A rajongó család minden álmában, vágyában támogatja az énekest, akit itt-ott ma is lehet látni fellépni, de egy ideje a zene második helyre szorult az életében.

– Egy éve elkezdtem egy sulit, és nemrég meg is kaptam a bizonyítványom. Szobafestő-mázoló lettem, és el is helyezkedtem. Szeretem ezt a munkát, és szeretnék vele egy biztos egzisztenciát teremteni magamnak – mesélte Ricsi, aki persze a zenélést sem akarja abbahagyni, jogosítványt szeretne, s nagy álma egy Audi TT.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors