Szívszorító: így emlékezik Nagy Feró elhunyt barátjára, Benkő Lászlóra

Teljes műsort szentel vasárnap este a Petőfi Rádióban Nagy Feró a 77 évesen elhunyt Benkő László emlékére.
Teljes műsort szentel vasárnap este a Petőfi Rádióban Nagy Feró a 77 évesen elhunyt Benkő László emlékére.

Az Omega alapítótagjához szoros barátság fűzte a Dalra magyar – Petőfi Rock műsorvezetőjét, aki emlékműsorban idézi fel közös történeteiket.

– A 70-es évek elején Omega tagsági igazolvánnyal rendelkeztem, nagy Omega-rajongó voltam és vagyok a mai napig is – kezdte Nagy Feró – Benkő Lászlóval jó barátságban voltunk, végig úgy tekintettem rá, mint az elöljárónkra, mégiscsak ő volt az idősebb zenész. Sok olyan történetem van rajongó és már aktív zenész időszakomból, amiket úgy érzem, érdemes megosztani a hallgatókkal róla. Ilyenek például az 1980-as Omega-LGT-Beatrice-turné emlékei, amiket egyértelműen az Omegának, meg egy kicsit az LGT-nek köszönhettünk – folytatta a Beatrice frontembere, aki azt is elárulta, hogy nem lesznek meghívott vendégek a vasárnapi műsorban.

– Nem szeretnénk szószátyárok lenni, az Omegához, illetve Benkőhöz kötődő nóták között hangzanak el a rövid történetek, kapcsolódva az adott dalhoz. A középpontban Benkő László és a zenélés lesz – mondta Nagy Feró.

Dalra magyar – Petőfi Rock Nagy Feróval vasárnap 21 órától a Petőfi Rádióban.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors