Sokkoló vallomást tett a Backstreet Boys énekese – ezt senki sem gondolta volna róla

Függőségéről vallott AJ McLean, minden idők egyik legnépszerűbb fiúbandájának egyik tagja. Mint mondja, először húsz évvel ezelőtt, a The Call című dal klipjének forgatása előtt próbálta ki a kokaint, onnantól hosszú hónapokig titkolta környezete előtt, hogy drogproblémákkal küzd.

Sosem vágytam igazán a drogokra, de függőként ez a szó mindent felölel. Konkrétan a The Call forgatásának estéjén találkoztam először a kokainnal: akkoriban egy barátom ajánlotta fel, aki mostanra nem a barátom. Amikor odaértem a késő esti forgatásra, beültem a sminkszékembe, és mindenkinek el kellett mondanom, hogy kipróbáltam. Egyenesen kiborultam, azt hajtogattam, hogy beszedtem ezt is, meg azt is. Akkor leállítottak. Azt mondták, nem szabad elárulnom a világnak, hogy drogozom – mondta egy interjúban a Backstreet Boys énekese.

McLean másfél évig tudta titokban tartani függőségét, mire barátai, családja előtt lebukott.

Évekig nem láttam napfényt

– magyarázta az énekes, aki ezzel arra utalt, hogy a különböző szerek haználata alatt teljesen felborultak mindennapjai: reggel feküdt, este kelt.

© AFP

McLean mostanra teljesen tiszta, sem kábítószert, sem alkoholt nem fogyaszt. Kétgyermekes apaként úgy véli, lányai hozták életébe a változást. Az egyik döntő pillanat például az volt, amikor egyszer ittasan ment haza, mire a kislánya megjegyezte, hogy „nem olyan az illatod, mint az apukámnak”.

Az a megadás pillanata volt

– fogalmazott.

(via)

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors