Sok barát az újságból tudta meg, Muri Enikő szakított

Muri Enikő a lagzi előtti utolsó pillanatban döntött úgy, hogy szakít a párjával. A násznép egy része a sajtóból értesült arról, hogy kihúzhatják a dátumot a naptárukból.
Muri Enikő a lagzi előtti utolsó pillanatban döntött úgy, hogy szakít a párjával. A násznép egy része a sajtóból értesült arról, hogy kihúzhatják a dátumot a naptárukból.

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt mondott igent színházi ügyelő párjának Muri Enikő énekes-színésznő, aki akkor úgy érezte, ő a legboldogabb nő a világon. A Borsnak örömmel újságolta, hogy hetedhét országra szóló lagzit szeretne Nyíregyházán, és alig várja, hogy elkezdje tervezni a nagy napot. Márciusban még arról posztolt a Facebookon, hogy milyen esküvői ruhákat próbál, pedig akkor már érezhette: a kapcsolatában valami megváltozott.

A barátokat, rajongókat, sőt úgy tudjuk, még a násznép egy részét is derült égből villám­csapásként érte a hír. Sokan az újságból tudták meg, hogy nem kell az augusztusi esküvőre menniük. A Bors munkatársa telefonon érte el az X-Faktorból megismert lányt.

– Valóban így van. Nem akartam találgatásokat, hogy miért nincs rajtam a jegygyűrűm, miért nem mutatkozunk együtt. Korrekt szerettem volna lenni, nem akartam félrevezetni senkit, ezért mondtam el, hogy szakítottunk. Nagyon friss a szakítás, de többet nem akarok nyilatkozni róla, mert ezt beszéltük meg – mondta el a Borsnak Enikő, aki korábban nagy álmokat dédelgetett Karesszal.

© Fotó: Cser Dániel

Konkrét tervei voltak, a lagzi után családi házba szerettek volna költözni, és többször beszélt arról, hogy öt éven belül kisbabát szeretne. Ám úgy tűnik, az álmok szertefoszlottak. Ilyenkor a legtöbben arra gondolnak, hogy egy új szerelem olthatta ki a régit. Ám Enikő elmondta, nem egy harmadik fél miatt döntött úgy, hogy felbontja a jegyességét.

– Próbáltunk változtatni, de nem sikerült. Ellustultunk, elfáradtunk. Kicsit önzőek voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. Már úgy is éltünk, mint a házasok, mindent megosztottunk egymással, kívülről-belülről ismerjük egymást. Mégis egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, s egyszer csak el kellett mondanom, hogy nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban. Szörnyű volt a felismerés, mert korábban egy életre terveztem Karesszal – mondta el a hot!-nak Enikő, aki egyelőre még együtt él exvőlegényével, de a férfi amint tud, elköltözik egykori szerelmi fészkükből.