Sarka Kata: a mi lányunk a legszebb

Már csak pár nap választja el attól Koroknyai Virágot, hogy magyarországi sikerei után megmérettesse ma­gát a Miss World kínai világdöntőjén is.
Már csak pár nap választja el attól Koroknyai Virágot, hogy magyarországi sikerei után megmérettesse ma­gát a Miss World kínai világdöntőjén is.

A szépségkirálynő esélyeiről a Magyarország Szépe Kft. társtulajdonosát, Sarka Katát kérdeztük. – Most is hiszem és bízom benne, hogy szép eredményeket ér el a szépségkirálynőnk. Virág ed­dig is beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, ugyanis nemrég a top 25-be került a Miss Talent versenyen, ahol akrobatikát mutatott be. Ezzel nagy esélye van arra, hogy az összesítésben is jól szerepeljen. A népszerűségét mutatja, hogy sok interjúra hívják, melyekről min­dig beszámol nekem. Úgy tű­nik, hogy a helyi média is kedveli őt – értékelte az eddigieket Sarka Kata.

Ma már több kell annál, hogy valaki szemrevaló, de vajon Virág kitűnik-e egyéb tulajdonságaival is? – Minden elfogultság nélkül: Virág a legszebb az összes induló közül. De emellett nagyon megragadó a személyisége is, amit kint is sikerült bemutatnia. Ő egy jólelkű és segítőkész lány, aki azt tükrözi belülről, ami kívül is látszik rajta. Remélem, hogy bekerül majd a top háromba – latolgatta az esélyeket Kata, majd azt is elárulta, milyen tanácsokkal látta el Virágot.

– Ritkán sminkeli ma­gát, igazi naturális lány. De a világversenyen sajnos nem azt keresik, hogy ki a legtermészetesebb szépség. Ezért azt tanácsoltam neki, soha ne menjen úgy programra, hogy nem néz ki tökéletesen a haja vagy a sminkje. Mindig a maximumot kell hoz­nia ezalatt az egy hónap alatt, hogy felfigyeljenek rá – összegezte a tennivalókat Sarka Kata.

Stephanie átadja a koronáját

© AFP

A világ legkülönbözőbb pontjairól érkező gyönyörű lányok csapnak össze Kínában, a Sanya City Arenában, november 18-án. A Miss World döntőjén a tavalyi győztes, a Puerto Ricó-i Stephanie Del Valle teszi a legszebbnek választott lány fejére az áhított koronát. A hírességekből, neves fotósokból, fodrászokból, divatgurukból álló zsűri pontozással dönt.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors